Cătălin Botezatu RENUNŢĂ la România. Vezi unde se mută şi ce l-a convins

Cătălin Botezatu renunţă la România pentru Germania. Designerul este hotărât să pună capăt contractului cu postul TV unde prezintă o emisiune şi se mută la o altă televiziune din Germania, potrivit libertatea.ro.

15 iul. 2013, 05:49
Cătălin Botezatu RENUNŢĂ la România. Vezi unde se mută şi ce l-a convins

Potrivit libertatea.ro, Bote a semnat deja contractul cu televiziunea din Germania, unde va filma pentru o emisiune similară, cel mai probabil din toamnă.

Nu doar oferta tentantă din Germania l-a facut pe Cătălin Botezatu să ia această decizie. El a acumulat mai multe nemulţumiri din partea postului pentru care lucrează.

Designerul s-a plâns că tot greul emisiunii a căzut pe umerii săi. Pentru a filma în locuri de lux din străinătate, el a trebuit să apeleze la relaţiile sale. Astfel prinţul Albert de Monaco i-a facilitat filmarea într-un club de lux din Monaco, iar actriţa Sophia Loren l-a ajutat să urce pe bordul unui vas de croazieră.

îÎ plus, ultimii doi potagonişti ai show-ului „Burlacul” au fost o dezamăgire pentru designer. Vladimir Drăghia a fost dat afară de Bote înainte de final, iar ultimul burlac, Bogdan Vlădău, ar avea relaţii în afara consursului, deşi formatul emisiunii interzice acest lucru.