Cătălin Botezatu vrea să fie naş la nunta Biancăi Drăguşanu cu Gabi Bădălău. Anunţul făcut de vedetă

Cătălin Botezatu a făcut mărturii pentru prima dată despre povestea de dragoste pe care Bianca Drăgușanu o trăiește alături de Gabi Bădălău.

15 ian. 2021, 09:32
Cătălin Botezatu vrea să fie naş la nunta Biancăi Drăguşanu cu Gabi Bădălău. Anunţul făcut de vedetă

Cătălin Botezatu vrea să fie naş la nunta Biancăi Drăguşanu cu Gabi Bădălău. Designerul renumit a venit cu un anunţ extrem de spectaculos: vrea să le fie naș la nunta pe care o plănuiesc, după cum au dezvăluit surse din anturajul lor. În plus, îndrăgitul jurat de la “Bravo, ai stil!” și-a spus părerea și despre bărbatul care o face fericită pe fosta prezentatoare de la Kanal D.

Cătălin Botezatu vrea să fie naş la nunta Biancăi Drăguşanu cu Gabi Bădălău. Anunţul care a surprins pe toată lumea

Aflat de mai bine de două săptămâni într-o vacanță în Egipt, Cătălin Botezatu nu a rămas în urmă cu noutățile din viața prietenei sale apropiate, Bianca Drăgușanu.

De altfel, acesta a fost contactat de o echipă de jurnaliști în legătură cu relația amoroasă pe care diva o are cu Gabi Bădălău, el nu a refuzat să răspundă acestei provocări. Talentatul designer a mărturisit că și-ar dori să le fie naș în cazul în care nu au deja pe cineva care să îi cunune religios – surse din anturajul cuplului au spus că, de fapt, ar exista deja o pereche de nași.

“Dacă Bianca n-are naș, mă ofer eu, mă duc ca naș la nunta ei cu Gabi Bădălău. Mă bucur că Bianca și-a găsit jumătatea, sper ca de data aceasta să fie o căsătorie mai lungă, la cât e de nărăvașă.

În viziunea ei, un bărbat trebuie să aibă bani, adică chișchirei, să tacă, pentru a face ea ce vrea. Le doresc fericire, Bianca știe că eu țin mult la ea, că o iubesc mult!”, a declarat celebrul creator de modă pentru redacția PlayTech – Impact.

Citeşte şi: Adevărul despre relaţia dintre Bianca Drăguşanu şi milionarul turc. Cengiz Şıklaroğlu s-a întâlnit cu Alex Bodi: „Căutaţi pe google numele meu şi al lui Bodi. Eu sunt soldat bătrân, nu proxenet”