Cătălin Cazacu, primele declarații despre relația cu Ramona Olaru: „Să ne ajute Dumnezeu să avem copii”

Cătălin Cazacu a vorbit la Teo Show depre relația sa cu asistenta TV Ramona Cazacu. Cei doi se cunosc din 2018 și au fost mereu buni prieteni.

21 oct. 2021, 16:08
Cătălin Cazacu, primele declarații despre relația cu Ramona Olaru: „Să ne ajute Dumnezeu să avem copii”

Cătălin Cazacu și Ramona Olaru formează cel mai nou cuplu din showbiz, iar această situație a luat prin surprindere pe mulți.

Cu toate acestea cei doi actuali  parteneri se cunosc de câțiva, din 2018 mai exact, iar la început între ei a existat o strânsă prietenie.

Cătălin Cazacu a vorbit la Teo Show despre cum s-a înfiripat idila dintre el și frumoasa prezentatoare.

“Ne cunoaștem de ceva timp sunt niște ani buni. Noi suntem foarte relaxați, din 2018 suntem prieteni foarte buni. În cazul nostru am ajuns să ne apropiem. În ultima perioadă suntem singuri amândoi. Pupicul ăsta sincer e de puțin timp, de abia acum ni s-a potrivit. S-a întâmplat! Nu a fost o chestie gândită. E prima chestie negândită din viața mea și sper sa iasă bine. Ăștia suntem! Să ne ajute Dumnezeu să avem copii, să îmbătrânim împreună. Tot timpul mi-a plăcut de Ramona, o compătimeam că e așa frumoasă și nu are pe nimeni și am ajuns să-mi placă de ea! A venit avalanșa peste noi acum. E un lucru nou, vom trăi și vom vedea. Dacă e s-o iau, o iau mâine! Dar nu mă ia ea! E foarte mișto ce se întâmplă acum între noi”, a declarat Cătălin Cazacu la “Teo Show”.

Cătălin Cazacu și Ramona Olaru, cel mai nou cuplu din showbiz

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu, cel mai nou cuplu din showbiz. Cei doi s-au comportat exact ca doi îndrăgostiți la prima întâlnire!

Asistenta de la „Neatza cu Răzvan şi Dani” a mărturisit acum ceva timp că iubește din nou, dar nimeni nu s-ar fi gândit că bărbatul care i-a furat inima este cel puțin la fel de cunoscut ca și ea! Noul iubit al vedeti este Cătălin Cazacu! Cei doi s-au s-au întâlnit ultima oară la emisiunea „Splash! Vedete la apă”, acolo unde Cătălin Cazacu a efectuat o săritură de-a dreptul spectaculoasă care a fost remarcată şi de Ramona Olaru!

SpyNews i-a surpsins pe cei doi îndrăgostiți la un restaurant de lux dintr-o zonă exclusivistă a Capitalei. Nici măcar nu le-a mai păsat că pot fi văzuți în orice clipă, așa că au dat frâu liber gesturilor de dragoste, chiar pe stradă, unde s-au strâns în braţe şi s-au sărutat pătimaş!