Cătălin Cherecheş a fost călcat de hoţi. „Mi-au spart uşa şi atât, poate au vrut să pună microfoane”

Scene șocante povestite de primarul din Baia Mare, Cătălin Cherecheș. Casa acestuia a fost spartă de hoți, însă edilul spune că oamenii nu au sustras niciun bun.

05 mart. 2019, 11:29
Cătălin Cherecheş a fost călcat de hoţi. „Mi-au spart uşa şi atât, poate au vrut să pună microfoane”

„Acum câteva zile mi-a fost spartă mie casa. La mine ca și primar e mai simplu, poate s-au grăbit cei de la DNA, au vrut să pună niște microfoane prin casă, dar eu sunt deja obișnuit. Nu îmi lipsește nimic. Mi-au spart ușa și atât. Au decuplat curentul electric, camerele video mai aveau câteva ore de autonomie, au așteptate să treacă acele ore și apoi au decupat ușa. La câte mi s-au întâmplat mie, aceasta este o chestiune banală”, a declarat Cherecheș la România TV.

Primarul municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheş, a fost trimis în judecată, în septembrie 2018, de către procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie pentru luare de mită, acte de comerţ, fals în declaraţii şi coruperea alegătorilor. Cherecheş este acuzat, printre altele, că a pretins bani pentru eliberarea unor autorizaţii de acces a autovehiculelor de mare tonaj în oraş. În acelaşi dosar sunt trimişi în judecată şi reprezentanţii unor societăţi comerciale.

Dosarul a fost trimis spre judecare Tribunalului Maramureş, fiind înregistrat în 21 septembrie. 

În data de 20 mai 2016, procurorii anticorupţie au dispus trimiterea în judecată a lui Cherecheş Cătălin, într-un alt dosar, în legătură cu săvârşirea unei infracţiuni de luare de mită, în formă continuată.


loading...