Cătălin Cîrstoiu, candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei: „Nicuşor Dan încă mai trăieşte din proiectele lăsate la cheie şi fondurile europene atrase de Gabriela Firea”

Cătălin Cîrstoiu, candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, spune că Nicușor Dan încă trăiește din proiectele lăsate la cheie și fondurile europene atrase de Gabriela Firea.

01 apr. 2024, 10:16
Cătălin Cîrstoiu, candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei: „Nicuşor Dan încă mai trăieşte din proiectele lăsate la cheie şi fondurile europene atrase de Gabriela Firea”

„Festivismul pe ultima sută de metri nu ţine loc de gândire strategică”, a declarat Cătălin Cîrstoiu referindu-se la Nicuşor Dan.

„Zero noi proiecte pentru Bucureşti. Asta este performanţa lui Nicuşor Dan la Primăria Capitalei în 4 ani. Dincolo de heirup-ul actualului primar care şi-a pus casca în cap şi inaugurează tot ce se poate până la alegeri, cifrele nu mint. Realitatea este că Nicuşor Dan încă mai trăieşte din proiectele lăsate la cheie şi fondurile europene atrase de Gabriela Firea, fie că vorbim de achiziţia de autobuze hibride şi troleibuze, de reabilitatea sistemului de termoficare, consolidarea clădirilor cu risc seismic şi multe altele”, a scris Cârstoiu luni pe Facebook.

Citește și Piedone lămurește situația angajării la primărie a nepoților săi: „Dacă e din a 17-a rudă, nu e de gradul 1. Cu cine să lucrez? Cu trădători?”

„Este nevoie de un plan pentru un sistem administrativ superior. Şi mă bucur că doamna Gabriela Firea este parte a acestui nou proiect pentru bucureşteni. Am avut ocazia să discutăm despre acest plan alături de colegii de la organizaţia PSD Sector 6. Şi îl felicit cu această ocazia pe Gabriel Mutu pentru realegerea sa în funcţia de preşedinte al organizaţiei. Împreună vom câştiga Capitala pentru bucureşteni!”, a adăugat medicul în finalul postării.

Citește și Cristian Popescu Piedone: „PNL se dezice de Nicuşor Dan ca de Satana. Te-a făcut de râs? Nu poţi să arunci cu lături pe el după ce l-ai văzut că nu a dat randament”

Cătălin Cîrstoiu este de părere că cele şase sectoare ale Capitalei nu ar trebui desfiinţate: Bucureştiul ar trebui condus de şapte magnifici

Cătălin Cîrstoiu, candidat PSD-PNL pentru Primăria Generală a Capitalei, este de părere că actuala împărţire administrativă a municipiului Bucureşti în şase sectoare trebuie menţinută.

„Bucureştiul ar trebui condus de şapte magnifici: un primar general şi şase primari de sector”, spune Cătălin Cîrstoiu. „Este obligatoriu să lucrez (în calitate de primar general al Capitalei – n.r.) cu primarii de sector. Chiar mă gândeam că Bucureştiul ar trebui condus de şapte magnifici: un primar general şi şase primari de sector”, a afirmat Cătălin Cîrstoiu sâmbătă, la Prima Tv.

Întrebat dacă este în favoarea menţinerii împărţirii administrative a Bucureştiului în şase sectoare, candidatul pentru funcţia de primar răspunde pozitiv.

„Da, Bucureştiul are nevoie de sectoare, are nevoie de sectoare, însă atitudinea şi acţiunea primarilor de sector trebuie să fie un tot unitar cu a primarului general. Nu se poate altfel.  Când vorbim de Bucureşti şi când vorbim de acţiune în Bucureşti, cred că a venit momentul să nu mai vorbim de culoare politică. (…) Eu cred că problema primăriei generale nu e cine te susţine în primă etapă, e ce faci, ce proiect ai”, mai afirmă Cătălin Cîrstoiu.