Cătălin Crișan, de urgență pe masa de operație: „Am îndurat dureri groaznice. N-a avut curaj sa se implice niciun medic neurochirurg”

Cătălin Crișan a fost operat de urgență din cauza unei hernii de disc. Artistul în vârstă de 56 de ani a făcut anunțul pe rețelele de socializare, precizând că s-a confruntat cu dureri crunte și că situația lui a fost atât de gravă încât medicii neurochirurgi care l-au consultat au bătut în retragere.

29 ian. 2024, 09:42

Cătălin Crișan a fost suspus unei operații riscante, iar cel care s-a încumetat să o facă a fost medicul neurochirurg Mihai Adrian Cristescu. Artistul s-a retras, în ultimele luni, din lumina reflectoarelor și asta mai cu seamă din cauza durerilor insuportabile pricinuite de hernia de disc.

Cătălin Crișan, de urgență pe masa de operație: „Am îndurat dureri groaznice. N-a avut curaj sa se implice niciun medic neurochirurg”

În cele din urmă, artistul a fost operat, iar acum se reface și se bucură că a scăpat de problema de sănătate care nu i-a dat pace în ultima perioadă.

Vreau să-i mulțumesc Domnului Doctor Cristescu Mihai Adrian pentru că m-a operat și că acum mi-e bine. La o dublă operație de hernie de disc laterală, la ce-am putut îndura, dânsul m-a salvat și m-a ajutat sa scap de acele dureri GROAZNICE… N-a avut curaj să se implice niciun medic neurochirurg. Dânsul și-a asumat aceasta răspundere”, a scris Cătălin Crișan pe pagina sa de Facebook.

De asemenea, cântărețul nu a uitat să-i mulțumească nici iubitei sale, care -a fost permanent alături și care l-a sprijinit emoțional în toată această perioadă.

Îi mulțumesc partenerei mele de viață pentru că a avut și are grijă de mine!”, a mai spus el.

Citeste si Cătălin Crișan are o nouă iubită. Artistul este gata să se însoare, la 55 de ani şi după două divorţuri: „Nu am pretenții mari și multe de la o femeie”

Cine este iubita lui Cătălin Crișan

Artistul a trecut prin două divorțuri, de Lucia Bubulac, cu care a fost căsătorit între 1995 – 2009, și Alina Cupșa, cu care a rămas căsătorit timp de trei ani, între 2010 – 2013. Ambele sale soții i-au dăruit copii. În vara anului 2023, Cătălin dezvăluia faptul că în viața lui a apărut cineva, dar a păstrat misterul asupra acestei persoane.

În ceea ce privește viața personală am păstrat întotdeauna tăcerea. Am reacționat doar atunci când s-a mințit crâncen depășindu-se cu mult bunul-simț… Dacă am în general regrete în viață ? Da, am foarte multe, dar, așa cum spuneam, sunt ale mele. Da, iubesc. Da, este cineva în viața mea. Referitor la căsătorie, în acest moment, sincer… nu știu ce să vă răspund. Nu am pretenții mari și multe de la o femeie, doar două: să-mi asculte și să-mi înțeleagă vorbele nerostite și să mă iubească sincer. Consider că bărbații conduc lumea și femeile – bărbații. Sunt misterioase și imprevizibile, mai puternice ca noi. Nu există femei urâte. Fug de cele ipocrite, rele, invidioase, false, proaste și de cele care au senzația că le știu pe toate… Ce ofer? Dragoste, în adevăratul sens al cuvântului”, a explicat artistul într-un interviu pentru revista Viva

Citeste si Dieta lui Cătălin Crișan. Cum a reușit artistul să slăbească 32 kg în timp-record cu cinci mese pe zi