Cătălin Dobrescu răspunde acuzațiilor aduse de Oana Radu: „Foarte multe nopți nu am dormit doar să știu că este bine”

Cătălin Dobrescu răspunde acuzațiilor aduse de Oana Radu. După patru ani relație, cei doi au surprins pe toată lumea când au anunțat că se despart. Artista a fost cea care a dorit divorțul, iar lucrurile nu s-au terminat tocmai bine între ei.

01 apr. 2024, 16:17
Cătălin Dobrescu răspunde acuzațiilor aduse de Oana Radu: „Foarte multe nopți nu am dormit doar să știu că este bine”
Cătălin Dobrescu răspunde acuzațiilor aduse de Oana Radu

Cătălin Dobrescu răspunde acuzațiilor aduse de Oana Radu. Artista spunea recent că ea a fost cea care aducea banii în casă, în timp ce soțul ei nu avea o sursă de venit stabilă. De asemenea, vedeta mărturisea că a fost într-o relație toxică, din care a reușit să iasă cu greu.

Citește și: Oana Radu, noi dezvăluiri despre fostul soț: „L-am urmărit, pentru că mă făcea să mă simt foarte prost. Am tolerat mult”

Cătălin Dobrescu răspunde acuzațiilor aduse de Oana Radu

Bărbatul a reacționat, preferând să nu arunce cu vorbe urâte la adresa fostei sale soții, ci să aibă numai cuvinte frumoase despre ea.

Am fost foarte supărat. Nu am putut să răspund căci am fost foarte supărat. Mi s-au adus acuzații care m-au afectat foarte mult. Dacă erau faptele mele nu mă afectau. Eu sunt un om căruia nu îi e rușine atunci când face ceva și nici frică. Sunt un om corect.

O să vă și demonstrez treaba asta, peste o lună, un an, doi sau chiar trei. Sunt un om corect, nu îmi place să mint și nici să îmi spăl rufele în public. Nu o voi face nici acum. Scandalurile și certurile prind bine. Eu am nevoie să mă ridic încet și sigur. Sunt antrenor, nutriționist”, a spus Cătălin Dobrescu, recent, pe pagina sa de Instagram, potrivit spynews.ro.

Fostul soț al Oanei Radu susține că nu sunt adevărate acuzațiile pe care cântăreața le-a făcut la adresa lui. Cu toate acestea, nu are de gând să vorbească urât despre fosta lui soție.

Fosta mea soție este o femeie foarte frumoasă, altfel nu mă căsătoream cu ea. Este foarte frumoasă, foarte deșteaptă, foarte talentată și foarte ambițioasă. Nu am ce cuvinte să spun la adresa femeii care a făcut parte din viața mea și care foarte multe nopți nu am dormit doar să știu că ea este bine. De ce aș ieși eu acum să o defăimez? Nu îmi stă în caracter. E liberă să facă ce vrea ea”, a mai precizat antrenorul de fitness.

Oana Radu a spus că fostul soț stă acum în casa din București pe care au achiziționat-o împreună. Cătălin Dobrescu susține în acest moment altceva.

Casa asta din care filmez eu în momentul acesta este pe numele părinților mei, este achiziționată cu mult înainte ca eu să o cunosc pe Oana. Este casa din Craiova în care stau de trei luni de zile. Nu am plecat de la București de frica procesului, nu de asta pleci, nici nu a început procesul. Casa de la București nici nu mai este locuibilă, nici nu am fost curios să văd.

Voi mă faceți să vorbesc, iar eu nici nu vreau să fac asta. Vă rog, terminați cu casa ei. Casa aceasta este pe numele părinților mei, nici pe al ei, nici pe al meu. Eu filmez din casa părinților mei. Nu filmez din casa Oanei, nu din casa noastră”, a spus Cătălin Dobrescu, pe pagina sa de TikTok.