Cătălin Ivan: Aliații din jurul lui Traian Băsescu propagă o manipulare pentru a acoperi scandalul Bercea

Europarlamentarul PSD Cătălin Ivan, susține că oameni din PNL, PDL și PMP "rostogolesc iresponsabil minciuna" conform căreia premierul Victor Ponta ar fi implicat în vreun dosar. Potrivit lui Cătălin Ivan, "oamenii din jurul lui Băsescu" propagă această "manipulare" pentru a "acoperi" scandalul Bercea – Băsescu.

01 iul. 2014, 13:46
Cătălin Ivan: Aliații din jurul lui Traian Băsescu propagă o manipulare pentru a acoperi scandalul Bercea

„Este condamnabil modul în care oameni din PNL, PDL și PMP – practic, oamenii din jurul proiectului lui Băsescu – continuă să propage manipularea conform căreia premierul Victor Ponta ar fi implicat în vreun dosar. Totul a început cu o tentativă de manipulare pe niște site-uri, iar acum tot mai multe voci mincinoase preiau aceste informații false și le propagă în speranța că vor reuși să acopere scandalul Bercea – Băsescu. Dacă cei din PDL și PNL îl servesc atât de tare pe Băsescu încât fac o moțiune pe baza unei invenții totale, dezmințită practic de toate datele publice, înseamnă că acești oameni sunt complet rupți de realitate.

În declarațiile pe care le-a dat către DNA, Petre Tobă, fostul șef al IGP, a admis că prim-ministrul nu a avut nicio legătură cu activitatea sa și cu recentul caz apărut în presă. A afirmat explicit acest lucru în cadrul audierii sale la Parchet.

Suntem în fața unei noi situații în care oameni precum Elena Udrea și Klaus Iohannis transmit mesaje identice. Ambii rostogolesc iresponsabil aceeași minciună, în condițiile în care există informații care infirmă implicarea lui Victor Ponta în vreun dosar”, afirmă Cătălin Ivan.

„Probabil că, în perioada următoare, vom asista la noi încercări din partea acestor oameni de a deturna atenția de la scandalul major în care sunt implicați președintele și fratele său”, mai susține europarlamentarul PSD.

CITEŞTE ŞI Cătălin Ivan: Adina Vălean este o trădătoare