Cătălin Ivan: Ludovic Orban ar trebui să-şi retragă acuzaţiile la adresa membrilor guvernului USL

Purtătorul de cuvânt al PSD, Cătălin Ivan a declarat sâmbătă că solicitarea de demisie pe care Ludovic Orban i-a adresat-o premierului Victor Ponta şi ministrului Dan Şova este inexplicabilă, în contextul în care, în 1999, Ludovic Orban ar fi votat în cadrul Guvernului pentru exploatarea de la Roşia Montană în condiţii dezavantajoase pentru statul român.

14 sept. 2013, 13:26
Cătălin Ivan: Ludovic Orban ar trebui să-şi retragă acuzaţiile la adresa membrilor guvernului USL

Purtătorul de cuvânt al PSD, Cătălin Ivan, i-a cerut sâmbătă deputatului liberal Ludovic Orban să îşi retragă acuzaţiile la adresa primului ministru Victor Ponta şi a ministrului Dan Şova, amintindu-i votul dat în 1999, în favoarea exploatării de la Roşia Montană.

Citeşte şi Orban, printre politicienii care au girat proiectul Roşia Montană

Solicitarea pe care domnul Ludovic Orban i-a adresat-o premierului Victor Ponta şi ministrului Dan Şova este inexplicabilă. Altfel nu poate fi catalogată ieşirea necolegiaă a celui care, în 1999, conform informaţiilor vehiculate în spaţiul mediatic, vota în şedinţa de Guvern de la acea dată pentru aprobarea licenţei de exploatare nr. 47 pentru perimetrul Roşia Montană.

Doar prin amnezie politică se poate explică solicitarea celui care, în urmă cu 14 ani vota în favoarea exploatării, iar acum îi atacă pe cei care au negociat un proiect mai bun, în favoarea statului român. Cred că domnul Ludovic Orban ar trebui să-şi retragă acuzaţiile la adresa membrilor guvernului USL„, a declarat Cătălin Ivan.

Citeşte şi Antonescu: Orban a vorbit în nume personal. Dacă PNL vrea demisia lui Ponta, o spune oficial VIDEO