Cătălin Măruţă a fost înjurat în direct de un edil din Dolj

Cătălin Măruţă a fost înjurat de primarul din Segarcea  chiar în timpul emisiunii pe care o prezintă. Totul a pornit de la cazul unui tânăr care a salvat viaţa unui copil în urmă cu trei ani. Primarul s-a enervat după ce prezentatorul l-a tras la răspundere de faptul că nu a făcut nimic pentru a-l ajuta pe tânăr, deşi se lăudase atunci că o va face.

20 oct. 2015, 08:41
Cătălin Măruţă a fost înjurat în direct de un edil din Dolj

Nicolae Popa, primarul din Segarcea, a intrat în direct în emisiunea de luni a lui Măruţă pentru a vorbi despre cazul tânăului care a salvat un copil în urmă cu trei ani. Acesta a spus atunci că îl va ajuta pe tânărul sărman care a salvat viaţa unui copil, scrie libertatea.ro

După trei ani însă, adolescentul nu a primit nici un ajutor din partea edilului. Tânărul se chiunui să supravieţuiască de pe o zi pe alta şi moare de frig.

Acesta a luat foc când a fost întrebat de prezentator de ce nu şi-a respectat promisiune pe care a făcut-o la vremea respectivă

 „Eu nu am putut să încalc legile ca să-l ajut! Eu nu am promis, am zis că încerc! Tu din ce partid faci parte?”,  a spus primarul.

Mai mult, edilul a început să-l înjure în direct pe prezentator chiar în timpul emisiunii.

Lui Măruţă nu i-a venit să creadă ce aude însă a încercat să depăşească momentul cu zâmbetul pe buze. „Poate omul înjura vreun câine sau pe cineva pe acolo„, a spus Cătălin Măruță.

Citeşte şi Andra şi Cătălin Măruţă şi-au botezat fetiţa. Primele imagini de la biserică VIDEO