Cătălin Măruţă a scăpat de CHELIE. Un expert îi dezvăluie SECRETUL. Cum arată acum FOTO

Cu toate că de abia a intrat în vacanţă, Cătălin Măruţă pare de nerecunoscut după ce a fost fotografiat tuns chel. Cu toate acestea, specialiştii spun că ar fi vorba de un implant de păr.

30 iul. 2014, 15:23

Tuns la chelie şi îmbrăcat cu o ţinută lejeră, de vacanţă, Cătălin Măruţă a fost fotografiat în nordul Capitalei pe paparazzi Click!. În imagini i se vede părul extrem de scurt care pare să fie rezultatul unui implant de fire de păr.

Citeşte şi CĂTĂLIN MĂRUŢĂ, VICTIMĂ pe Internet. ANDRA a făcut ANUNŢUL pe Facebook

Aşa arată scalpul după un implant cu păr. Dar va mai dura aproape şase luni până îi va creşte părul nou. E un implant reuşit, arată foarte bine, cred că şi l-a făcut de curând. Trebuie să evite expunerea la soare„, a explicat medicul estetician Youssef Chawy.

Citeşte şi Replica lui Măruţă legată de acuzaţiile că l-ar fi plătit pe Liviu Guţă să apară în emisiunea lui

Astfel, se pare că Măruţă a profitat de vacanţă pentru a-şi face această intervenţie. Ulterior, vedeta PRO TV a plecat în Tenerife. Măruţă nu ar fi primul bărbat cunoscut din România care recurge la astfel de proceduri. Alte vedete, precum Trăistariu, Andrei Duban, Raoul şi chiar Dan Bittman au recurs la implanturi de păr.