Cătălin Măruţă, probleme în instanţă. De ce a ajuns soţul Andrei la tribunal

Cătălin Măruţă a călcat pe bec la începutul lunii noiembrie 2015 când a fost tras pe dreapta de către poliţiştii Brigăzii Rutiere. Nemulţumit de sancţiunea primită, prezentatorul s-a adresat instanţei, iar dosarul este acum la Curtea de Apel, după ce Măruţă a câştigat procesul în primă fază.

11 apr. 2016, 07:53

Cătălin Măruţă se judecă cu Brigada Rutieră după ce permisul de conducere i-a fost suspendat şi, într-o primă fază a procesului, încheiată la începutul acestei luni, a reuşit să-i convingă pe judecători. Brigada Rutieră ar putea, însă, să atace decizia, care nu este definitivă aşa că, vrând-nevrând, Cătălin Măruţă ar putea să dea din nou ochii cu magistraţii.

 

Nu este prima întâlnire a vedetei cu oamenii legii. În 2014, chiar în cadrul emisiunii sale, Măruţă recunoştea că nu este un şofer disciplinat şi că din această cauză a fost aspru pedepsit poliţişti.

Citeşte şi Andra, câştiguri colosale de pe urma reclamelor. Vezi ce sumă a primit pentru ultimul spot cu fiica ei

„Nu mai am carnet de nici eu nu mai ştiu când. Da, nu mai am carnet de nu mai ţin minte… Merg pe jos, nu mai am permis de câteva luni. Am cartela la metrou”, recunoştea Măruţă prezentatorul.