Cătălin Măruţă, invitat la „Acces Direct”

Simona Gherghe şi Cătălin Măruţă, rivali? Ei bine, cei doi se confruntă doar pentru audienţă, iar meciurile sunt câştigate aproape de fiecare dată de Simona Gherghe! Acum e acum însă! Ce au văzut telespectatorii Antenei 1, luni după amiază? Pe Măruţă în emisiunea Simonei Gherghe! Şi nu, nu e nicio glumă, scrie spynews.ro.

09 iun. 2015, 11:55
Cătălin Măruţă, invitat la „Acces Direct”

S-a vorbit în repetate rânduri despre o presupusă animozitate dintre Simona Gherghe şi Cătălin Măruţă, a căror emisiune se află în acelaşi interval orar. Dacă moderatoarea „Acces Direct” a dat dovadă de diplomaţie de fiecare dată, vizavi de colegul ei de breaslă, angajat la un post concurent, iată că a venit timpul ca şi Cătălin Măruţă să lase garda jos şi să apară…la „Acces Direct”m scrie spynews.ro 

Citeşte şi Simona Gherghe, la un pas de TRAGEDIE în platou

Imaginile acestea nu credeai că le vei vedea vreodată, aşa-i? Ei bine, sunt pe bune! Cătălin Măruţă a fost invitat la „Acces Direct”, emisiunea cu care moderatorul se află în concurenţă directă în fiecare zi.

Dacă Simona Gherghe a avut mereu o atitudine relaxată, vizavi moderatorul de la ProTV (n.r. – amintim, în acest sens, momentul în care Simona Gherghe i-a felicitat pe Andra şi Cătălin Măruţă, în propria emisiune, atunci când artista a aflat că aşteaptă cel de-al doilea copil), iată că a venit vremea ca şi Măruţă să lase orgoliile la o parte şi să apară pe stică, în exclusivitate, la Antena 1.

Citeşte şi Simona Gherghe a răbufnit în direct: „Vă dau afară!”

Momentul a avut loc la nunta Andei Adam, eveniment ce a strâns mare parte din artiştii şi vedetele autohtone şi care a fost prezentat în exclusivitate de echipa „Acces Direct”. Prin intermediul reporterilor Antena 1, Cătălin Măruţă le-a urat miresei şi mirilor „Casă de piatră” şi cât mai multă fericire. 

„Să le dea Dumenzeu ce e mai bun pe lumea asta, casă de piatră şi să fie fericiţi. Anda a fost şi la nunta noastră, în 2008 şi ne bucurăm că suntem şi noi la nunta ei. Le dorim tot ce e mai bun pentru ei”, a spus Măruţă, pentru „Acces Direct”.