Cătălin Măruţă, mesaj emoţionant din maternitate: Sunt fericit! Sper să ne vedem copiii mari şi sănătoşi

Ziua de Florii a fost una extrem de emoţionantă pentru familia lui Pepe şi a Ralucăi. Dis-de-dimineaţă, soţia cântăreţului a fost programată la cezariană, iar la scurt timp, Pepe a devenit tăticul celei de-a doua fetiţe. Alături de ei au fost naşii Andra şi Cătălin Măruţă. Vizibil emoţionat, prezentatorul a postat pe pagina de Facebook un mesaj emoţionant.

06 apr. 2015, 14:35

„V-as fi spus acum ce se spune in popor, ca barbatii adevarati devin tati de fete… Dar cum eu am un baiat (deocamdata), am sa sar peste asta. :))) Finul meu Pepe, a devenit tatal mandru al unei fetite frumoase (cum altfel?), Rosa Alexandra. A primit un prenume de la nasa Andra (Alexandra, oficial) si unul de la ziua Floriilor. Pepe, inarmeaza-te de pe-acum, fetele frumoase trebuie pazite bine! :)) Dincolo de orice gluma, sunt fericit pentru fericirea lor, sper ca, in calitate de nasi, sa le purtam noroc si de-acum inainte si sa ne vedem copiii mari, sanatosi si inveliti intr-o aura de noroc divin!”, a scris Cătălin Măruţă pe pagina de Facebook.

Pepe şi Raluca sunt în culmea fericirii. De Florii, cântăreţul şi-a ţinut în braţe cel de-al doilea copil. Emoţionat şi extrem de curajos, Pepe a asistat la naştere şi a fost alături de frumoasa lui soţie.

Citeşte şi: Urarea ÎNGROZITOARE a Oanei Zăvoranu pentru Pepe. I-a numit fetiţa abia venită pe lume „IAPĂ”

În jurul orei 11, Rosa Alexandra Pascu a venit pe lume. Micuţa a primit nota 10 din partea medicilor, iar la naştere a cântărit 3, 49 kilograme şi are 51 centrimetri. Deşi abia a venit pe lume, fetiţa pare că a moştenit trăsăturile tatălui ei.

Citeşte şi PEPE a intrat în pământ de ruşine. Loredana Pastramă a dansat la bară, în direct FOTO

Cei doi au venit alături de familia Ralucăi, încă de la primele ore ale dimineţii. Cu o geantă în care au pregătit tot ce trebuie, viitori părinţi au aşteptat cu nerăbdare venirea pe lume a frumoasei Rosa. Pepe a stat lângă soţia lui pe toată durata operaţiei de cezariană, iar la sfârşit şi-a ţinut micuţa în braţe.


loading...