Cătălin Măruță, umilit de nea Ioan, „omul străzii”. ”E un semi papagal, hai să fim serioși!”

Toată lumea a asistat la un adevărat subiect zilele acestea, și anume, familia Măruță. După ce Eva, fiica celor două vedete, a apărut în filmul ”Tati Part Time”, a fost o întreagă tensiune, atât pe internet, în comentariile oamenilor, cât și pe conturile de socializare ale celor doi. Recent, „omul străzii”, cunoscut ca nea Ioan, a fost invitat în cadrul unui podcast, acolo unde a spus câteva cuvinte despre familia Măruță.

19 ian. 2024, 17:19
Cătălin Măruță, umilit de nea Ioan, „omul străzii”. ”E un semi papagal, hai să fim serioși!”

Familia Măruță a ajuns în atenția publicului în adevăratul sens al cuvântului, după ce fiica acestora, Eva, a jucat în filmul românesc ”Tati Part Time”. Eva a fost criticată aspru după apariția în pelicula românească.

Citește și Cătălin Măruţă recunoaşte că a investit bani în filmul „Tati part-time”, în care a jucat şi fiica lui, Eva. „E un produs privat!”

Un om al străzii, cunoscut ca nea Ioan, l-a făcut praf pe Măruță, în cadrul unui podcast moderat de Adrian Niculescu.

”N-a fost nici ea prostuță”

Nea Ioan a apărut în diverse videoclipuri de pe TikTok, iar internauții au devenit familiari cu acesta și, mai ales, cu sfaturile lui de viață.

„Hai să fiu sincer. Eu, eu personal recunosc că îmi place Andra cum cântă. Dar, prin căsătoria cu Măruță, care e fiul unui judecător, că eu știu mai multe… Mă înțelegi? N-a fost nici ea prostuță.

Vezi, că și prin căsătorie mulți oameni se nenorocesc: domne, am eu talent, dar dacă nu mă căsătoresc cu un tip cu anumite, relații, pile, nu sunt promovat.

Și atunci mă asociez cu Măruță, chiar dacă el e practic un semi papagal, hai să fim serioși. Dar e sprijinit. Tatăl lui a fost judecător, îl mai cunoaște pe ăla… Nu vezi că totul merge doar pe pile și relații?”, a spus nea Ioan, cunoscut în mediul online.

„Bun, nea Ioane, dar au bani. Care-i rolul acelui material? De ce ai face un material în care arăți că tu îi cumperi o mașină mai nouă, mai bună, mai scumpă, și să îl publici? Ce a vrut să transmită mai exact prin materialul ăla?”, l-a întrebat moderatorul podcastului, Adrian Niculescu.

Nea Ioan a continuat discuția și i-a oferit lui Adrian Niculescu răspunsurile la care sigur moderatorul nu s-ar fi așteptat.

„E chestia aia: noi suntem la putere și putem. Ciocul mic, că noi suntem la putere. Și atunci tu ce faci? Uite băi că s-au pricopsit fraierii, poate ne pricopsim și noi. Hai să le dăm un follow.

Citește și Eva Măruţă, dialog spumos cu Cătălin Măruţă. Nu se mai mută de acasă la 14 ani

Te-ai gândit că majoritatea care dau follow, dau și ei ca să se laude, dar în sufletul lor nu sunt de acord? Te-ai gândit la chestia asta? Și că mulți, spre exemplu – vorbesc de cazul meu – mă urmăresc, dar nu prea dau comentarii pentru că nu vor să se știe că mă urmăresc?”, a mai adăugat nea Ioan.