Cătălin Moroşanu a primit sute de mesaje după debutul senzaţional în Glory. Luptătorul a plâns după victorie

Cătălin Moroşanu a câştigat prin KO meciul său de debut în circuitul Glory, disputat în noaptea de vineri spre sâmbătă la Chicago, împotriva lui Maurice Greene.

25 feb. 2017, 07:36
Cătălin Moroşanu a primit sute de mesaje după debutul senzaţional în Glory. Luptătorul a plâns după victorie

Vă mulţumesc pentru tot ceea ce aţi făcut pentru mine! Chicago este un nou început şi vă spun cu toată inima că e prima dată când am plâns de bucurie! Românii din America au cântat imnul României alături de mine! O atmosferă incredibilă şi m-am simţit că acasă într-o ţară străină! Sper să câştig cât mai multe meciuri şi să aduc ONOARE patriei mele! Va iubesc!„, a scris Cătălin Moroşanu pe facebook, imediat după victoria obţinută împotriva lui Maurice Greene.

Mesajele de felecitare la adresa câştigătorului n u au întârziat nici ele să apară, numărul lor fiind de ordinul sutelor în doar două-trei ore. „Cătălin Morosanu bravo ne-ai făcut mândri că suntem români succes în continuare…L-ai lovit așa ca la Moldova la noi cu o stângă din aia din fundul grădinii de la Iași și a ajuns la Chicago KO direct„, este unul dintre mesaje, iar Petrică Timoce a scris: „De la început am știut ca ești un exemplu bun ptr România … si ar trebui sa o recunoască toți …. bravo!!! si succes mai departe …. România te susține , deci: ptr tine si ptr noi toți …. fii învingător!„.

Vezi şi Cătălin Moroşanu, victorie uriaşă la debutul în Glory. Românul a făcut un super-meci în America VIDEO

Utilizatorul cu numele Adrian de Cornet a punctat şi el: „Salut Morosanu ! Sau mai bine zis campionul nostru din aceasta dimineata, alturi de Adebguy , ne.a.ti facut mandrii, si ne.a.ti bucurat cu victoriile voastre. Am dormit pe ziua ca sa fiu treaz la ora 03:00 , si a meritat pe deplin sa va urmăresc. Voi aduceți glorie si respect româniei prin munca voastră obositoare cu antrenamentele, prin victoriile voastre,dar si a miilor de pumni si picioare primite,constiinta pierduta, sange, vanatai,etc..sunteti demni de tot respectul,si ma înclin in fata voastră cu respect pt munca si rezultatele voastre. de ce nu intiati o ,,hotărâre de urgenta ,, prin care toti politicienii din parlament si guvern, in frunte cu presedintele sa treacă măcar o data pe luna in ring cu voi luptătorii,atunci sigur ar face lucruri frumoase pt romania cum faceti voi..aveti toata stima mea, sunteti campioni fara egal!!„.

Inclusiv femeile l-au felicitat pe Moroşanu. „Felicitari, Cataline! Desi nu sunt fan al sporturilor „dure”, mi-ai provocat o imensa bucurie sa aud imnul tarii acolo, sa fie dus numele tarii peste hotare si abia tu ne faci „mandri ca suntem romani„, i-a scris Mihaela Vechiu Botezatu.

În doar câteva ore, postarea lui Moroşanu a adunat peste 500 de comentarii şi aproape 9.000 de like-uri.