Cătălin Moroşanu, anunţ trist după Survivor România: „Nu cred că o să mă mai lupt”

Cătălin Moroşanu a făcut un anunţ trist după Survivor România. Sportivul s-a ales cu probleme serioase după ce s-a întors din Republica Dominicană, acesta fiind şi motivul pentru care nu s-a retras din competiţie.

22 iun. 2021, 10:37
Cătălin Moroşanu, anunţ trist după Survivor România: „Nu cred că o să mă mai lupt”
Cătălin Moroşanu, anunţ trist după Survivor România

Cătălin Moroşanu, anunţ trist după Survivor România. În urmă cu mai bine de două luni Cătălin Moroșanu părăsea competiţia sportivă în urma unei accidentări grave. Din păcate, problemele de sănătate nu s-au ameliorat, sportivul fiind nevoit să renunţe să mai lupte.

Din ultimele analize se pare că recuperarea nu a decurs cum trebuie, meniscul este rupt, trebuie să mă operez. Nu cred că o să mă mai lupt. Eu cred că în viață primești niște semne și Dumnezeu mi-a arătat că am avut o carieră frumoasă, am realizat multe lucruri în sportul meu, dar ar trebui să mă îndrept spre mentoring, antrenoriat. O să deschid o academie și o să încep alt drum. Totul în viață se întâmplă cu un anumit scop„, a declarat Cătălin Moroşanu pentru Viva.ro.

Cătălin Moroşanu, anunţ trist după Survivor România

Cătălin Moroșanu a fost eliminat din competitia Survivor la jumătatea lunii aprilie, după accidentarea suferită în timp ce se duela cu Starlin. A călcat greșit și a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Am o veste extrem de importantă. Ne vom lua rămas bun de la unul dintre voi. Așa cum știți, în echipa Faimoșilor avem doi oameni care sunt spitalizați. În această seară, unul dintre cei doi părăsește competiția. În urma analizelor, medicii au hotărât ca traseul acestuia să se oprească aici. Sănătatea joacă rolul cel mai important. Este vorba despre un coechipier de la început, care a jucat un rol important în victorii, care a luptat zi de zi cu foamea. Survivor România se oprește pentru Cătălin Moroșanu”, spunea prezentatorul Daniel Pavel, la acel moment.

Citeşte şi: Cătălin Moroşanu, despre conflictul cu Zanni, la Survivor România: „M-am abținut de multe ori”

Cătălin Moroşanu a dezvăluit numele câştigătorului de la Survivor România

Primul lucru pe care l-a făcut când a ajuns acasă a fost să mănânce brânză cu mămăligă şi cu ochiuri. „E cea mai frumoasă atmosferă ever (n.red. – dintotodeauna) să fiu acasă. Primul lucru pe care l-am făcut: am mâncat brânză cu mămăliguță și două ouă ochiuri, am mâncat românește și abia aștept să mănânc sarmale de Paște. 

În Survivor am îmbătrânit doi ani, experiență foarte grea. Lupta adevărată nu era pe traseu, ci în camp (n.red. – tabără) cu echipa…Acum am învățat să mă bucur de orice moment, că mănânc un măr, că mă joc cu un animal, că mă joc cu fetița mea. Lucrurile simple te fac mai fericit și uităm de ele în goana noastră după bani și carieră. Le ignorăm și apoi ne întrebăm de ce suntem nefericiți…” a declarat Cătălin Moroșanu pe canalul de Youtube, Dynamite Fighting Show.

Sunt foarte mulți favoriți, o văd pe Elena că ar putea să ajungă în finală, pe Culiță, dar și pe Cosmin. De la Războinici îl văd pe Marius Crăciun, care ar avea o șansă, și pe rivalul meu Starlin. Sunt competitori ageri și buni.

Am rămas în relații bune cu Elena, e cea mai apropiată de mine, cu Cosmin, cu Culiță și nu în ultimul rând cu Jadorel al meu, care mi-a ajuns la inimă. Este un băiat extraordinar, sper să rămână în concurs, să-și revină după accidentare. Cred că ar putea ajunge foarte ușor în finală. E foarte iubit în România” a mai completat sportivul.


loading...
Partenerii noștri