Cătălin Moroşanu, prima reacţie despre DIVORŢ. Ce decizia a luat cu soţia sa după 17 ANI de CĂSNICIE

Cătălin Moroșanu a comentat ultimele zvonuri conform cărora ar divorța de frumoasa lui soție, Georgiana. Luptătorul a dezvăluit ce decizie a luat împreună cu mama fetiței sale, după 17 ani de relație.

27 mai 2019, 19:27
Cătălin Moroşanu, prima reacţie despre DIVORŢ. Ce decizia a luat cu soţia sa după 17 ANI de CĂSNICIE

Cătălin Moroșanu și partenera sa de viață nu au niciun motiv să divorțeze. Mai mult, luptătorul K1 a împărtășit la o emisiune tv o veste extraordinară: „lucrează” la al doilea copil.

Cătălin Moroşanu, prima reacţie după ce Brigitte Sfăt a recunoscut că s-a îndrăgostit de el. Este prea tare!

„Suntem împreună de 16 ani, ea avea 16 ani, eu 17 ani, amândoi virgini de când am început. Am rămas împreună, a fost lângă mine și când stăteam la cămin și împărțeam împreună o conservă de ton sau ceva și acum a rămas lângă mine când i-am oferit totul. Chiar sunt norocos că am găsit-o pe soția mea și frumoasă și eu… Moartea din Carpați, uită-te la mine! Am avut norocul asta, mi-a dăruit o fetiță frumoasă. O cheamă Natalis și nu a fost niciodată de acord cu faptul că am ajuns celebru, știa care este plata, lipsa de acasă, multe sacrificii, dar a mers mai departe, am făcut un copil, o să mai facem un copil, ea este medic stomatolog, a terminat și ea două facultăți, economia și stomatologia, acum lucrează și ea. Tot timpul ne-am împins unul pe altul, ne-am dorit mai multe chestii unul de la altul și uite așa reuşim să ne împingem și reușim să fim o familie. Eu respect femeile din două motive: datorită mamei mele și soției mele, pentru că am văzut că există și astfel de femei”, a declarat Cătălin Moroșanu.