Cătălin Moroşanu, prima reacţie după ce fratele său a fost săltat de DIICOT

Cătălin Moroşanu a făcut primele declaraţii după ce Claudiu, fratele lui a fost ridicat de DIICOT, reţinut pentru 24 de ore şi ulterior eliberat din arest. În urmă cu o zi, el a fost ridicat de procurori, împreună cu soţul unei judecătoare, după ce li s-au adus acuzaţii într-un dosar de crimă organizată.

26 oct. 2018, 16:44
Cătălin Moroşanu, prima reacţie după ce fratele său a fost săltat de DIICOT

E ok, fratele meu este foarte bine. A fost doar o chestie de moment. Nu s-a întâmplat nimic. Fratele meu este alături de mine, eu sunt alături de el. Am fost foarte îngrijorat, dar ştiam că nu este vinovat absolut deloc. De asta l-au reţinut 24 de ore.

A fost o chestie de doi lei şi uite aşa se întâmplă în viaţă. La el a fost pe bază de plângere. Mi-a zis că îi pare rău că m-a pus în situaţia asta. În viaţa asta totul se întoarce. Părinţii au fost ok„, a spus Cătălin Moroşanu.

Claudiu Moroşan a fost reţinut, alături de mai multe persoane, pentru tranzacţii ilegale cu aur, prejudiciul adus statului fiind de 18 milioane de lei. Decizia a venit în urma a 35 de percheziţii în Iaşi, Bucureşti şi Alba Iulia. Reţeaua ar fi fost constituită la nivelul judeţelor Iaşi, Vaslui şi Alba şi se ocupa cu tranzacţiile cu aur.