Cătălin Moroșanu s-a întâlnit cu aliatul lui Putin, Ramzan Kadîrov: „Tuturor le era frică de el”

Cătălin Moroșanu s-a întâlnit cu aliatul lui Putin, Ramzan Kadîrov. În 2016, sportivul a participat la o luptă în capitala Ceceniei, Groznîi, în cadrul unei gale organizate de Ramzan Kadîrov. Atunci, a avut ocazia să-l cunoască lider cecen.

04 mart. 2022, 14:48
Cătălin Moroșanu s-a întâlnit cu aliatul lui Putin, Ramzan Kadîrov: „Tuturor le era frică de el”
Cătălin Moroșanu s-a întâlnit cu aliatul lui Putin

Cătălin Moroșanu s-a întâlnit cu aliatul lui Putin. Cătălin Moroșanu a vorbit despre experiența avută în Cecenia și despre momentul în care l-a întâlnit pe Ramzan Kadîrov.

Fostul campiona recunoaşte că l-a deranjat atmosfera pe care a simțit-o atunci când Kadîrov a urcat în ring pentru a-l felicita în urma luptei pierdute în fața lui Zabit Samedov.

Citeşte şi: Lovitură teribilă pentru Vladimir Putin. S-a dat lege în Ucraina, preşedintele Zelenski a semnat decretul

Cătălin Moroșanu s-a întâlnit cu aliatul lui Putin

Era un tip cu barbă roșie, cam mic de statură. A urcat pe ring, după luptă, toată lumea era impresionată de Ramzan Kadîrov. Ramzan Kadîrov e pasionat de arte marțiale, mai ales de kickboxing și de MMA. Toate galele pe care le face acolo (la Groznâi, în Cecenia, n. red.) le face din pasiune.

Tuturor le era frică de el. Ramzan Kadîrov este liderul suprem acolo, nimeni nu zice nimic în fața lui. Dar el s-a purtat frumos cu noi, cu invitații. Am avut tot ce am vrut, el ne-a tratat cu respect.

S-a comportat frumos cu noi, m-a și felicitat după luptă. Am stat în stânga lui la masă. Nu am vorbit cu el prea mult, nici nu aveam ce, el vorbește doar rusă, discuta cu traducător. Înțelegea doar rusă, i-am zis și eu `Hello, Mister`, dar atât, nu înțelegea nimic. Ce să îi mai spun? Am vorbit cu alții.

Acest război e o dramă, dar din păcate ne va costa și pe noi, ca țară. Au crescut prețurile la combustibil, la cereale, vor crește prețurile și la noi, pe mine asta mă îngrijorează pe lângă drama umanitară din Ucraina”, spune Cătălin Moroșanu, pentru Fanatik.ro.