Cătălin Moroşanu şi Sandu Lungu, spectatori de lux la gala ACB KB7

Cătălin Moroșanu și Sandu Lungu au confirmat prezența la ACB KB7, cea mai explozivă gală de kickboxing a acestei toamne, informează un comunicat de presă al organizatorilor.

09 sept. 2016, 16:47
Cătălin Moroşanu şi Sandu Lungu, spectatori de lux la gala ACB KB7

Evenimentul sportiv va avea loc pe 18 septembrie, la Sala Sporturilor ”Horea Demian” din Cluj-Napoca.

În main-eventul galei, românul Benny „The Gentleman” Adegbuyi, actualmente numărul 2 la nivel mondial, luptă împotriva olandezului Steven Reezigt. În prezent, Benny „The Gentleman” Adegbuyi se antrenează intens în Olanda la Școala de kickboxing SuperPro Team și promite să îi facă mândri pe clujeni.

„Mă bucur nespus când iau parte la astfel de evenimente de calitate, ACB este o promoție importantă și a demonstrat-o și anul trecut la Sibiu. Mă bucur că sunt în main-event, mă bucură faptul că voi lupta la Cluj-Napoca, unde mă simt ca și acasă, fiind născut aici, unde am locuit o mare perioadă din viața mea. Cu siguranță voi da tot ce pot, voi încerca să fac show și să fac publicul clujean să se simtă super-bine și să se simtă în extaz”, a declarat Benny Adegbuyi, în cadrul conferinței de presă din 18 august.

De asemenea, cei mai valoroși sportivi ai prezentului din kickboxing-ul românesc și mondial vor fi prezenți la gală, iar Sandu Lungu și Cătălin Moroșanu au confirmat și ei prezența la eveniment pentru a-i încuraja pe luptătorii români.

Show-ul va debuta la ora 18,00, iar accesul în sală pentru publicul larg se va face începând cu ora 17,30.

Evenimentul este organizat de promotorul Alex Baciu, reprezentantul celebrei școli olandeze SuperPro Team, din care fac parte nume sonore precum Rico Verhoeven și Albert Kraus, în colaborare cu promoția cecenă Absoule Berkut Championship, și este a doua gală de acest gen organizată în România, după cea de anul trecut de la Sibiu. Gala va beneficia de o amplă expunere mediatică, fiind difuzat în direct și înregistrat în numeroase țări, precum România, Rusia, China etc.