Cătălin Moroşanu a revenit în România. Reacţie DURĂ după ce a fost BĂTUT în Puerto Rico

Cătălin Moroşanu a revenit în România după ce a fost învins cu scandal de englezul Daniel Sam, poreclit "Distrugatorul", în gala Superkombat din Puerto Rico.

29 mart. 2016, 05:33
Cătălin Moroşanu a revenit în România. Reacţie DURĂ după ce a fost BĂTUT în Puerto Rico

Catalin Morosanu crede ca a fost furat de arbitri in lupta care s-a disputat sub jurisdictia Comisiei Atletice din SUA.

„Am facut doua zile pe drum, frate, nu mai pot, is rupt in doua! E asa departe America aia ca nu mai stii ce e cu tine. Eu, sincer, sunt foarte dezamagit de decizia care a fost data de arbitri. Ba, deci nu mai asteptam, ma asteptam in cel mai rau caz sa fie extra round. Hai sa zicem ca prima repriza a fost a lui, dar celelalte doua au fost ale mele, deci, nu imi vine sa cred asa ceva. Toata lume a vazut ca meciul a fost al meu si va spun sincer, eu sunt dezamagit si sunt foarte suparat, pentru ca in palmaresul meu o sa scrie infrangere, nu o scrie ca Morosanu a fost furat. Asta-i viata, nu stiam ca si in America se fura ca-n alta parte”, a spus Catalin Morosanu.

CITEŞTE ŞI Cătălin Moroşanu, mesaj pentru fani după bătaia încasată în Puerto Rico

„Nu vreau nici o revansa, pentru ce revansa? Daca eu pe el l-am batut pentru ce sa cer revansa? Ce revansa? Eu sunt invingator, nu cer nici o revansa!”, a mai spus „Moartea din Carpati”.

CITEŞTE ŞI Catalin Moroşanu, bătut de „Distrugatorul” Sam la Puerto Rico VIDEO

Catalin Morosanu a pierdut lupta cu Daniel Sam in urma unei decizii controversata a arbitrilor judecatori. Unul dintre acestia l-a vazut pe roman invingator, in timp ce ceilalti doi i-au acordat victoria englezului.

CITEŞTE ŞI Moroşanu contestă decizia arbitrilor şi vrea revanşa cu Sam Distrugătorul VIDEO