Cătălin Predoiu: Discuţiile privind formarea unei noi majorităţi se vor intensifica

Publicat: Joi, 25 Iunie 2015 14:23 // Actualizat: Joi, 25 Iunie 2015 14:24 // Sursa: romaniatv.net

Prim-vicepreşedintele PNL Cătălin Predoiu a declarat, joi, că, în perioada următoare, discuţiile referitoare la formarea unei noi majorităţi se vor intensifica.

Foto: romanialibera.ro

Cătălin Predoiu a precizat că există discuţii de multă vreme cu privire la formarea unei noi majorităţi.

"De aceste negocieri, discuţii se ocupă cei doi co-preşedinţi ai partidului, Alina Gorghiu şi Vasile Blaga. Mai multe detalii nu aş putea să vă dau legate de conţinutul lor, chiar dacă sunt la curent. Cred că evenimentele din ultima perioadă au fost cauzate dar au şi generat o intensificare a discuţiilor politice în Parlament cu privire la formarea unei majorităţi. Cred că această intensitate va creşte în perioada următoare. Există discuţii multilaterale conduse de cei doi lideri ai partidului", a spus Predoiu.

Prim-vicepreşedintele PNL a precizat că formaţiunea politică luptă pentru o nouă majoritate şi pentru un guvern care să scoată actul de guvernare din impas.

"La ora actuală nu se mai guvernează, administraţia nu mai funcţionează. România nu-şi poate permite să piardă timp într-o lume plină de provocări, într-o lume competiţională global, într-o lume în care trebuie să te lupţi permanent. Pentru asta îţi trebuie un guvern credibil, creativ, de profesionişti", a mai spus Predoiu.

Săptămâna trecută, Predoiu a afirmat la Alba Iulia că liberalii au şanse mari să ajungă în acest an la guvernare şi că în acest moment PNL "poate alinia două garnituri de Guvern".

loading...
3 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Cătălin Predoiu majoritate paralmentară PNL majoritate
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
25 iun 17:24
...perioada următoare, discuţiile referitoare la formarea unei noi majorităţi se vor intensifica. Citește mai departe… Citeste mai mult Source:: ...
25 iun 16:21
...a declarat, joi, că, în perioada următoare, discuţiile referitoare la formarea unei noi majorităţi se vor intensifica. Citește mai departe…

...
25 iun 14:37
Votează email 0 email
...următoare, discuţiile referitoare la formarea unei noi majorităţi se vor intensifica. Citește mai departe… Mai mult: romania tv ...
1
EUR
4.8344
RON
13 Aug
noapte 19 °
zi 34 °
Ultimele joburi adaugate
24 H