Cătălin Predoiu, ţinta ironiilor pentru poza cu UMBRELA: „Nu e nicio problemă între mine şi ploaie” FOTO

Prim-vicepreşedintele PNL Cătălin Predoiu a fost surprins, marţi, la mitingul PNL din Parcul Izvor, când altcineva îi ţinea umbrela. Predoiu a fost ironizat pe reţelele de socializare, însă acesta a negat episodul. Mai mult, liberalul a spus că între el şi ploaie nu e nicio problemă.

30 sept. 2015, 13:52

Cătălin Predoiu a fost ironizat pe Facebook după ce a fost surprins când i se ţinea o umbrela ca să nu fie plouat. În imagine apar regina Elisabeta care isi poarta singura umbrela si premierul PNL cu umbrela deasupra capului.

Predoiu a explicat însă, marţi, că nu îi ţinea nimeni umbrela. Întrebat astfel în legătură cu apariţia unor imagini de la miting în care el nu-şi ţine singur umbrela, Predoiu a spus:

„Eu nu am avut umbrelă în piaţă. Am fost prezent fără umbrelă. Acolo a fost o pădure de umbrele (….) Deci, nu mi-a ţinut nimeni umbrela, pur şi simplu am stat acolo fără să am o umbrelă. Faptul că ele erau unele lângă altele şi mulţi dintre noi erau acoperiţi parţial sau total de umbrela unui coleg sau a altuia nu înseamnă că cineva mi-a ţinut umbrela. (…) Nu e nicio problemă între mine şi ploaie. Să ştiţi că am mai stat în ploaie şi este un sentiment plăcut. Dezmint categoric”.

Pe de altă parte, liberalul a arătat că protestul din Parcul Izvor a fost „un miting bun”, arătând că, în condiţii meteo de „ploaie severă”, timp de două ore, au fost permanent discursuri, „un protest ferm al partidului”.

„Potrivit estimărilor pe tabel de prezenţă analizate în şedinţa care a urmat mitingului şi moţiunii, a rezultat că organizaţiile au deplasat la Bucureşti 9.000 de oameni. Faptul că, pe parcurs, datorită condiţiilor meteo, unii dintre ei au părăsit mitingul nu schimbă această situaţie. Deplasat la miting a fost un efectiv de 9.000 de oameni, pe tabel de prezenţă, prezentat de organizaţii. Un miting ţinut pe o ploaie severă, timp de două ore şi jumătate, la capătul căruia în piaţă erau încă mii de oameni, pe parcursul căruia s-a vorbit permanent, au fost permanent discursuri ale colegilor, s-a marcat ceea ce vroiam să marcăm, respectiv un protest ferm al partidului faţă de toţi susţinătorii premierului Ponta, eu îl pot califica ca un miting bun, ţinând cont de condiţiile în care s-a desfăşurat”, a spus Predoiu, întrebat despre faptul că au fost nemulţumiri în PNL cu privire la organizarea mitingului.

„În ceea ce priveşte discuţii însoţite de arătări cu degetul în partid, să ştiţi că eu nu am fost martor la niciuna dintre ele. A fost o şedinţă ieri (marţi – n.r.), care a avut loc după moţiune, extrem de constructivă şi substanţială. S-au discutat nu atât chestiunile de organizare, cât probleme de strategie politică, într-un mod lăudabil”, a adăugat Predoiu.

PNL a organizat, marţi, un miting în Parcul Izvor, în ziua dezbaterii în Parlament a moţiunii de cenzură împotriva Guvernului Ponta, la care au participat câteva mii de persoane şi de la care au lipsit copreşedinţii liberali Alina Gorghiu şi Vasile Blaga. Acţiunea, care s-a desfăşurat pe ploaie, a durat aproximativ două ore.