Cătălin Scărlătescu a comis-o în Vama Veche. Fanii l-au taxat dur: „Foarte urât ce ai făcut”

Cătălin Scălătescu a comis-o în Vama Veche. Este unul dintre cei mai apreciați bucătari din România, datorită emisiunii Chefi la cuțite, care i-a adus popularitatea de care se bucură acum. Cu toate astea, fanii sunt foarte atenți la ceea face și îl taxează atunci 'dă greș'.

26 iun. 2023, 22:02
Cătălin Scărlătescu a comis-o în Vama Veche. Fanii l-au taxat dur: „Foarte urât ce ai făcut”

Cătălin Scărlătescu a comis-o în Vama Veche.Chef-ul a fost luat la ceartă de către admiratori după ce s-a lăsat fotografiat, acum două săptămâni, lângă celebra poartă din Vama Veche, alături de o mașină foarte scumpă. ”Așa a arătat weekendul meu prelungit”, a notat cheful în dreptul imaginii.

Citește și: Doina Teodoru este însărcinată? Iubita lui Cătălin Scărlătescu face dezvăluiri: „Ce poți să îți dorești mai mult”

Cătălin Scărlătescu a comis-o în Vama Veche

În urma postării, Cătălin Scărlătescu a fost certat aspru de fani, care au pornit un val de critici. ”Bine că nu ai dărâmat-o/ Foarte urât. S-a umplut Vama de cocalarisa/ ERROR ! Prea multă valoare/ A fost greu până acolo. Bă, bine ca nu ai dărâmat-o. Puteai să te pozezi doar tu, dar na, opulența…”, sunt o parte dintre reacțiile la postarea lui Cătălin Scărlătescu, care nu a reacționat în urma comentariilor negative.

Cum a reușit Cătălin Scărlătescu să slăbească peste 50 de kilograme

Cătălin Scărlătescu s-a schimbat radical. Juratul de la Chefi la cuțite a reușit să slăbească aproximativ 50 de kilograme, ajungând să fie de nerecunoscut. Acest lucru a fost o adevărată provocare, având în vedere că mereu se află în bucătărie, înconjurat de mâncare. Simpaticul jurta a povestit cum a reușit să slăbească și ce l-a determinat să facă acest pas important.

Am slăbit pentru că nu am mâncat pâine. Preferăm un sandviş cu mezeluri, am uitat să mai gătim. Eu am slăbit şi vă recomand să vă uitaţi bine pe ce daţi banii. Nu vă zgârciţi cu stomacul vostru! Investiţia cea mai mare este ce băgaţi în voi”, a declarat Cătălin Scărlătescu, potrivit impact.ro.