Cătălin Scărlătescu, alături de o concurentă de la Chefi la cuţite, de Revelion

Cătălin Scărlătescu, alături de o fostă concurentă de la Chefi la cuţite, de Revelion. Juratul a făcut o vizită la Bistrița-Năsăud şi s-a bucurat de revederea unei persoane dragi, mai exact, s-a întâlnit cu Nina Rus, tânără pe care chef-ul a admirat-o foarte mult în competiţie pentru abilitățile ei în bucătărie.

04 ian. 2021, 08:32
Cătălin Scărlătescu, alături de o concurentă de la Chefi la cuţite, de Revelion
Juratul a făcut o vizită la Bistrița-Năsăud şi s-a bucurat de revederea unei persoane dragi,

Cătălin Scărlătescu, alături de o concurentă de la Chefi la cuţite, de Revelion. Și Nina Rus s-a bucurat foarte mult să-l revadă pe jurat, astfel că l-a așteptat cu masa încărcată cu preparate delicioase, scrie spynews.ro.

Cătălin Scărlătescu, alături de o concurentă de la Chefi la cuţite, de Revelion

Drept dovadă, fosta concurentă a postat pe Facebook o imagine cu ea și îndrăgitul jurat, întrebându-l dacă i-au fost pe plac gogoșile.

Chef… ți-au plăcut gogoșile??”, l-a întrebat Nina Rus pe Cătălin Scărlătescu, în dreptul unei imagini cu ei doi.

Citeşte şi: Cătălin Scărlătescu şi-a făcut operaţie estetică. Cum a ajuns cunoscutul chef pe masa de operaţie chiar înainte de sărbători

Cătălin Scărlătescu şi Nina Rus

Cătălin Scărlătescu, despre noua relaţie

Cătălin Scărlătescu a făcut mărturii incredibil chiar în prag de Crăciun şi a dezvăluit pentru Antena Stars că iubește și totodată e iubit! Cheful a mărturisit că e un om normal și are dreptul și el să fie îndrăgostit, iar în acest moment are o iubită, însă relația nu e una de foarte mult timp, ci totul e la început!

Sunt foarte indisponibil. Niciodată nu m-am afișat. Nu îmi place să aduc viața personală la TV. Urăsc astea la televizor. Mă țin și eu cu fetele de mână, sunt un om normal. Am și eu o iubită că nu pot sta singur cuc. În momentul de față am o relație.”, a spus Cătălin Scărlătescu la Antena Stars.

Citeşte şi: Cătălin Scărlătescu, surpriză pentru Gina Pistol la Chefi la cuţite: „Am văzut când am ajuns la platou”

Deși acum este iubit din nou, se pare că nu a vrut să ofere mai multe detalii despre cucerirea sa, însă relația e destul de serioasă, la fel cum sunt toate potrivit lui Cătălin Scărlătescu!

”De fiecare dată e ceva serios. Că nu duci ceva neserios în casă. Nu de foarte mult timp. La relații nu am fost bun niciodată, pentru că mă sperie. Când văd ceva care nu este în regulă, dispar imediat.

Cea mai lungă relație a vieții mele a fost de 5 ani, iar pe final mi-a zis că tu când erai înăuntru, erai de mult plecat. Si-a dat fata seama că eu dacă am prins o chestie care nu îți place fug. Eu sunt un veșnic îndrăgostit. Nu îmi trece niciodată.”, a mai spus Cătălin Scărlătescu la Antena Stars.