Cătălin Scărlătescu, aşa cum nu l-ai văzut niciodată FOTO

Iubitor al tradițiilor românești, chef Cătălin Scărlătescu profită de orice ocazie pe care o are atunci când călătorește și strânge rețete de prin toate colțurile țării.

18 iul. 2014, 09:17

Cătălin Scărlătescu a ajuns recent în Maramureș, un loc în care nu numai că a fost fascinat de oamenii locului, de primirea pe care i-au făcut-o, dar a și învățat câteva din tainele culinare deținute de harnicele gospodine maramureșene.

„Eu fac cercetare culinară în toate călătoriile mele. Prefer să îmbin plimbarea cu cercetarea, nu e mai bine așa? Este pentru prima oară când ajung în acest colț din România. Am avut sentimentul că pătrund în altă lume, într-o Românie mai curată, mai frumoasă, mai colorată, cu oameni extraordinari, primitori, care te fac să te simți ca la tine acasă. M-a impresionat căldura oamenilor, căldura cu care m-au primit, faptul că s-au deschis către mine imediat, că mi-au pus la dispoziție cunoștințele lor, casele lor, timpul lor. Au gătit pentru mine, am gătit împreună”, spune juratul de la “Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor” de la Antena 1.