Cătălin Scărlătescu s-a enervat la culme! Ce i-a transmis Antenei 1, în frunte cu Roxana, producătoarea ”Chefi la cuțite”. ”Se cred Dumnezei și noi sclaveți pe care să îi jecmănească”

Cătălin Scărlătescu nu a stat cu mâinile în sâni, după ce producătoarea de la ”Chefi la cuțite”, Roxana, mâna dreaptă a Monei Segall, i-a transmis acestuia câteva cuvinte. Bucătarul s-a enervat la culme.

18 mart. 2024, 14:59
Cătălin Scărlătescu s-a enervat la culme! Ce i-a transmis Antenei 1, în frunte cu Roxana, producătoarea ”Chefi la cuțite”. ”Se cred Dumnezei și noi sclaveți pe care să îi jecmănească”

Cătălin Scărlătescu a reacționat, după ce producătoarea de la ”Chefi la cuțite” a ținut să îi transmită câteva lucruri. Bucătarul a decis să ia atitudine, mai ales că mesajul transmis de producătoarea de la Antena 1, nu a fost unul prea îngăduitor.

Citește și Scandalul ”Chefi la cuțite” nu se mai termină! Mâna dreaptă a Monei Segall le-a transmis un mesaj celor trei bucătari. ”Ați vrut să câștigați mai mulți bani, dar realitatea iese la iveală abia acum”

În postarea făcută de mâna dreaptă a Monei Segall, Roxana a transmis faptul că jurații au alergat după bani și mai mulți în pauza dintre filmările sezoanelor Chefi la cuțite, insinuând că de acolo a venit, de fapt, oboseala acestora, de care bucătarii s-au plâns chiar în toamna anului trecut, când trebuiau să înceapă filmările.

Producătoarea a mai zis despre cei trei bucătari că sunt nerecunoscători și că Antena 1 i-a făcut mari, lucru cu care Scărlătescu nu e deloc de acord.

Cătălin Scărlătescu a declarat câteva cuvinte, după ce a auzit ce i-a transmis fosta colegă de muncă. Întrebat dacă situația poate deveni i mai tensionată, renumitul bucătar a spus:

„Să știi că nu e nimic nasol. Uite, ca să știi, gândește-te că eu dacă alergam după făcut bani… Uită-te în conturile Antenei 1 și uită-te cât au câștigat ăia, nu noi, că noi am luat pleavă. Noi am luat puțin, am luat cât trebuia să luăm…

Roxana Paulică, săraca… Cred că și mai puțin decât noi. Alții au câștigat bani mulți, nu noi. Chiar n-a fost de bani. Poți să scrii că noi n-am ajuns să negociem bani cu Antena 1 pentru ultima perioadă din viața noastră. Noi chiar n-am vorbit de bani”, a declarat Cătălin Scărlătescu, potrivit Fanatik.ro.

Printre altele, acesta a fost întrebat și când au început lucrurile să nu mai meargă ca pe roate, având în vedere că situația parcă a luat amploare dintr-o dată.

Anul trecut, Scărlătescu a pus la dispoziția restaurantul său, XChef, Antenei 1, unde a avut loc un eveniment dedicat fostului sezon ”Te cunosc de undeva”.

„Gașca s-a spart când noi le-am spus că vrem să facem doar un sezon pe an, că nu mai putem, că suntem obosiți. Și ei n-au înțeles. N-am nimic să le reproșez, absolut nimic”, a completat Cătălin Scărlătescu.

Scărlătescu a confirmat cele patru procese pe care și ceilalți le au cu Antena 1, precizând și faptul că nu l-ar surprinde ca numărul să crească.

„Tot patru procese am și eu, păi nu suntem frați până la moarte? Bine, cu cine n-are Antena 1 proces? Ei au toate procesele din lume și o să ne mai dea. Bănuiesc că o să ne mai dea în judecată. Mai am timp până la 114 ani, eu îi aștept. Ce să fac, măi? Știi cum e lumea asta.

Ei se cred Dumnezei și noi suntem niște sclaveți, care trebuie să stăm aplecați, să ne jecmănească, să tragă de noi. Cam asta știu ei să facă. Adică n-am fost buni atâția ani de le-am făcut niște ratinguri de n-au visat ei în viața lor?”, a adăugat Scărlătescu.

”Ei m-au făcut mare? Eram deja cineva”

Celebrul bucătar a spus și că nu e de acord cu felul în care Antena 1 se raportează acum la el și prietenii săi, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu.

„Să-ți povestesc ceva. Pe mine m-a făcut mama. Poți să scrii cu litere mari că eu am fost acolo și am muncit. Cred că și datorită mie a existat acea echipă. Așa că… A fost un win-win. Ei m-au făcut mare? Pe bune? Adică de unde vine asta? Eram vreun autist și ce mi-au făcut? M-au operat și dintr-odată am devenit cel mai tare? Nu! Am muncit la fel de mult ca și ei.

Ce spun ei nu e o chestiune reală, ce spun eu este realitatea. Am muncit împreună. Împreună am creat ceva. Nu pot să spună că au făcut doar ei. Dacă ei cred că ne-au făcut pe noi, să se uite sus că o să le vină nota de plată de la Doamne-Doamne. De sus le vine. N-ai cum să spui ”Eu te-am făcut pe tine”.

Citește și S-a aflat cine sunt cei patru noi juraţi de la „Chefi la cuţite”. Nume surprinzătoare alese de Antena 1

E o formă ciudată zicerea asta, zici că am fost un sclavete, amărât și eram așa un desculț, vai de mama mea, rupt în c… și m-au luat ei de pe stradă. Eram bucătar-asistent de la Howard Johnson, eram cineva în Bucureștiul ăsta și în gastronomie. Nu eram chiar ăla de pe jos”, ne-a mai spus Scărlătescu.