Cătălin Voicu a fost eliberat condiţionat

Publicat: Sâmbătă, 13 Februarie 2016 08:46 // Actualizat: Sâmbătă, 13 Februarie 2016 13:27 // Sursa: romaniatv.net

Cătălin Voicu a fost eliberat condiţionat. Decizia este una definitivă şi a fost luată de judecătorii Tribunalului Dâmboviţa. Fostul senator a ieșit din închisoare azi-noapte și a plecat acasă.

Fostul senator, Catălin Voicu, a apărut vineri în faţa judecătorilor de la tribunalul Dâmboviţa şi le-a cerut să fi eliberat condiţionat. Acesta a spus că are acest drept având în vedere faptul că a muncit în penitenciar, a scris lucrări ştiinţifice şi a executat trei ani din pedeapsă.

"Am muncit şi la wc-uri. Nu m-am dat în lături de la nicio muncă. Din prima zi de puşcărie am zis că muncesc orice. În penitenciar e mai josnic ca în evul mediu. Pentru unii ar părea umilitor ce am făcut eu", a susţinut în faţa magistraţilor fostul parlamentar.

Cătălin Voicu fusese condamnat definitiv pe 22 aprilie 2013 la şapte ani de închisoare pentru fapte de corupţie.

Decizia judecătorilor de a-l elibera condiţionat pe fostul senator vine în plin scandal al deţinuţilor scriitori. Deşi procuroii considerau că Voicu trebuia să mai stea o perioadă în spatele gratiilor, judecătorii au decis să-l pună în libertate, informează România TV.

Cătălin Voicu a fost găsit vinovat pentru că a primit mită de la oamenii de afaceri Costel Căşuneanu şi Marius Locic, pentru a interveni, prin intermediul fostului judecător de la instanţa supremă Florin Costiniu, la magistraţi şi poliţişti, pentru a obţine decizii favorabile în dosarele în care cei doi erau implica.

Citeşte şi

loading...
3 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Cătălin Voicu catalin voicu eliberat conditional senator Tribunalul Dâmboviţa
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
13 feb 10:59
Răspunde | Votează email 0 email
MARIA
A FOST FOARTE CONVINGATOARE DOAMNA DR SA LUAM LINISTITI ACASA MEDICAMENTUL PENTRU GONATROZA- DACA E FACUT LA LIEGE E CLAR DE O CALITATA FOARTE MARE.
13 feb 09:16
...Dâmboviţa. Fostul senator a ieșit din închisoare azi-noapte și a plecat acasă. Citește mai departe… Citeste mai mult Source:: ...
13 feb 08:59
... Cătălin Voicu a fost eliberat condiţionat. Decizia este una definitivă şi a fost...
1
EUR
4.8357
RON
12 Aug
noapte 20 °
zi 33 °
Ultimele joburi adaugate
24 H