Cătălin Voicu vrea să înduplece judecătorii: „Nu m-am dat în lături de la nicio muncă”

Fostul senator, Cătălin Voicu, vrea să scape din spatele gratiilor. Acesta a făcut declaraţii uluitoare despre ce a trăit în detenţie.

12 feb. 2016, 11:35
Cătălin Voicu vrea să înduplece judecătorii: „Nu m-am dat în lături de la nicio muncă”

Cătălin Voicu aproape că i-a implorat pe judecători să-l elibereze.

„Am muncit şi la wc-uri. Nu m-am dat în lături de la nicio muncă. Din prima zi de puşcărie am zis că muncesc orice. În penitenciar e mai josnic ca în evul mediu. Pentru unii ar părea umilitor ce am făcut eu”, a susţinut în faţa magistraţilor fostul parlamentar.

Înainte de a intra în penitenciar Cătălin Voicu se arăta încrezător în faţa jurnaliştilor: „Credeţi că imi este teamă”?…întreba retoric fostul parlamentar.

Cătălin Voicu a fost condamnat la 7 ani de închisoare. După trei ani a cerut eliberarea condiţionată. Fostul senator a scris şase cărţi în spatele gratiilor.

Fostul senator PSD Cătălin Voicu a fost condamnat definitiv, în 22 aprilie 2013, de instanţa supremă, la şapte ani de închisoare cu executare, în dosarul în care a fost judecat pentru corupţie. El a fost găsit vinovat pentru că a primit mită de la oamenii de afaceri Costel Căşuneanu şi Marius Locic, pentru a interveni, prin intermediul fostului judecător de la instanţa supremă Florin Costiniu, la magistraţi şi poliţişti, pentru a obţine decizii favorabile în dosarele în care cei doi erau implicaţi.