Cătălin Zmărăndescu, primele declaraţii după eliminarea de la Survivor România. A dat de pământ cu Faimoşii: „Laura i-a făcut pe toţi cu capul, e cea mai periculoasă”

Cătălin Zmărăndescu a făcut primele declaraţii după eliminarea de la Survivor România. Nu doar sportivul şi concurenţii care se află în Republica Dominicană au fost uimiţi de votul publicului, ci şi telespectatorii.

29 mart. 2022, 15:15
Cătălin Zmărăndescu, primele declaraţii după eliminarea de la Survivor România. A dat de pământ cu Faimoşii: „Laura i-a făcut pe toţi cu capul, e cea mai periculoasă”
Cătălin Zmărăndescu, primele declaraţii după eliminarea de la Survivor România

Cătălin Zmărăndescu, primele declaraţii după eliminarea de la Survivor România. Echipa Faimoşilor a rămas fără un membru săptămâna trecută, după ce a pierdut jocul de imunitate. Dintre cei propuşi să plece acasaă, spre surprinderea tuturor, cele mai puţine voturi a primit Cătălin Zmărăndescu.

Cătălin Zmărăndescu, primele declaraţii după eliminarea de la Survivor România

Luptătorul a ajuns de curând în ţară, iar familia şi fanii l-au aşteptat la aeroport. Cătălin Zmărăndescu este de nerecunoscut după ce a slăbit aproximativ 30 de kilograme.

Faimosul a mărturisit că toată experienţa pe care a trăit-o în Republica Dominicană a fost groaznică şi chiar dacă de acasă totul pare o joacă, nu este aşa. După ce a văzut filmările şi declaraţiile colegilor lui, Zmărăndescu a declarat că cea mai periculoasă persoană din echipa lui este Laura Giurcanu, care „i-a făcut pe toţi cu capul”.

Citeşte şi: Cum a reacționat soția lui Cătălin Zmărăndescu după eliminarea „faimosului” de la Survivor România 2022

A fost horror şi nu glumesc, horror! Nu vă închipuiţi! Le spun tuturor celor care cred că este o joacă, nu, nu este. Când respecţi regulile, ajungi exact cum sunt eu, în momentul ăsta şi eu am respectat toate regulile. Am luat concursul exact ca atare şi am vrut să simt totul la extrem, numai că a fost mai mult decât mi-am imaginat eu vreodată.

Am avut momente în care mi-a părut tare rău că am ieşit, oarecum mi s-a părut nedreaptă ieşirea mea, dar nu mai contează, totul e de domeniul trecutului.  Nu ştiu dacă merită să câştige Faimoşii. Sunt colegii mei de echipă, dar nu cred că merită să câştige Faimoşii. Eu am fost acolo şi ştiu tot ce se întâmplă. Am avut parte numai de accidentaţi, oameni cu probleme medicale, de oameni care nu reuşesc să îşi aducă aportul la joc şi la bunăstarea echipei.

Am avut într-adevăr două ieşiri, dar am avut un motiv. Nu au fost de om nebun şi neasumat. Am văzut declaraţii şi tot, nu pot să mă supăr pe nimeni social, doar că am văzut fiecare cum este şi nu m-am înşelat din punctul acesta de vedere.

Trebuie să vă spun ceva, nu pot să tac din gură. Ştiţi care e omul cel mai periculos din echipa noastră? Laura. Laura i-a făcut pe toţi cu capul. TJ nu s-a certat niciodată cu mine din motivele lui personale. A fost manipulat. Şi Emil Rengle a încercat să facă ceva în umbra Laurei. Laura a schimbat tot jocul, i-a făcut varză pe toţi.

Când am spus şerpişori mici, mă refeream la Laura şi Marian Drăgulescu, nu la Elena„, au fost primele declaraţii ale lui Cătălin Zmărăndescu, când a ajuns în ţară.