Cătălin Zmărăndescu s-a îmbogățit după participarea la Survivor România! Câți bani a încasat de la Pro Tv!.

Cătălin Zmărăndescu a dat lovitura din punct de vedere financiar, după participarea la Survivor România. Pentru cele 10 săptămâni petrecute în Republica Dominicană, fostul luptător a încasat o mică avere de la Pro TV.

23 mart. 2022, 09:17
Cătălin Zmărăndescu s-a îmbogățit după participarea la Survivor România! Câți bani a încasat de la Pro Tv!.

În ediția de marți a show-ului de la Pro Tv, în urma voturilor oferite de telespectatori, Cătălin Zmărăndescu a fost eliminat din competiție. Fostul luptător pleacă din Republica Dominicană cu o mică avere “la purtător”.

Cătălin Zmărăndescu s-a îmbogățit după participarea la Survivor România!

CITEȘTE ȘI: SURVIVOR ROMÂNIA 22 martie 2022. Cătălin Zmărăndescu a fost eliminat

Pentru cele 10 săptămâni petrecute în emisiunea de la Pro Tv, Zmărădescu a încasat o mică avere. Potrivit playtech.ro, fostul luptător a fost plătit cu 4.500 de euro pe săptămână, fiind unul dintre cei mai bine remunerați concurenți.  Un calcul simplu arată că fostul bodyguard al patronului de la FCSB părăsește competiția din Dominicană mai bogat cu 45.000 de euro.

“Am fost și rămân singur”

CITEȘTE ȘI: Cătălin Zmărăndescu a ajuns piele și os! Clipe de panică la Survivor România, a avut nevoie de intervenția medicilor de urgență

Înainte de a pleca de la Survivor România, Cătălin Zmărăndescu a mărturisit că va reveni în sânul familiei și că nu va uita niciodată experiența din Republica Dominicană. Acesta a mai precizat faptul că a învățat la Survivor România că nu este bine să ai prea multă încredere în oameni.

“Asta e, mă întorc acasă, la familia mea. De când a început competiția asta am fost singur. Am rămas același om, doar că am devenit mai răbdător și mai înțelegător. Nu o să uit prea ușor această experiență, mi-o voi aduce aminte și le-o voi povesti copiilor, nepoților. Baftă, faimoși! Baftă, războinici! Am învățat aici că prieteniile se nasc în timp, în ani de zile. Am încredere în oameni, e un defect de-ale mele. Sper să nu mai am la fel de multă încredere și în viitor. Cu siguranță Matilda, fetița mea, va înțelege că nu cei mai buni câștigă, nu întotdeauna cei mai buni ajung în vârf. Viața e formată din eșecuri, câștiguri, trăiri, bucurii, suferințe, doar de noi depinde ce facem, cum facem ca să trecem peste ele”, a declarat Cătălin Zmărăndescu la Pro Tv.

Câte kilograme a slăbit Cătălin Zmărăndescu la Survivor România

Când a intrat în competiţie, sportivul cântărea 114 kilograme. Pentru că în ultima perioadă echipa lor nu a mai reușit să câștige în fața Războinicilor, hrana este tot mai puțină, iar Zmărăndescu a început să țipe din cauza faptului că nu are ce mânca.

„Chiar suntem low. Astăzi și eu am cedat nervos. E pentru prima dată când am țipat că îmi e foame, efectiv. Sunt ultimul dintre ei care a țipat că îi e foame. Cu riscul de a avea iar probleme cu stomacul și stări de vomă, am mâncat și eu astăzi cocos.

E adevărat că pe traseu dăm tot ce avem. Se pare că norocul nu ține cu noi, pentru că de multe ori pierdem la o aruncare. Ceva se întâmplă. De multe ori corpul nu răspunde la comenzi. Oricâtă voință ai avea… păi nu poți.

 
Fizic am stat cât de cât bine, dar cu concentrarea și cu focusul pe final… incredibil! Să intru de trei ori și să iau un punct este rușinos pentru mine. Corpul nu mai răspunde comenzilor creierului. De multe ori țipăm la joc și avem stări de leșin. Amețim țipând.

Când am plecat de acasă credeam că totul este o joacă. Am plecat cu 114 kilograme și acum nu știu dacă mai am 90. E chiar greu și vă spune un om care știe ce este greul! Sper să ieșim din groapa asta și să câștigăm”, a declarat Cătălin Zmărăndescu la Consiliu.