Cătălin Zmărăndescu de la Survivor România şi-a renegat ţara. Motivul pentru care sportivul a recurs la acest gest: „Pentru mine, România nu mai există”

Cătălin Zmărăndescu de la Survivor România şi-a renegat ţara. În urmă cu câţiva ani, sportivul a recurs la un gest extrem, după ce a fost condamnat în dosarul sechestrării hoților care i-au furat mașina lui Gigi Becali. Faimosul de la Survivor a fost bogyguardul fondatorului FCSB-ului.

21 mart. 2022, 17:12
Cătălin Zmărăndescu de la Survivor România şi-a renegat ţara. Motivul pentru care sportivul a recurs la acest gest: „Pentru mine, România nu mai există”
Cătălin Zmărăndescu de la Survivor România şi-a renegat ţara

Cătălin Zmărăndescu de la Survivor România şi-a renegat ţara. La acel moment, uptătorul a declarat că nu va mai reprezenta România în competițiile MMA şi că va păstra steagul țării doar din respect pentru fanii săi.

Citeşte şi: Cătălin Zmărăndescu a ajuns piele și os! Clipe de panică la Survivor România, a avut nevoie de intervenția medicilor de urgență

Cătălin Zmărăndescu de la Survivor România şi-a renegat ţara

În 2009, lui Gigi Becali i-a fost furată mașina, iar Zmărăndescu, care era bodyguardul afaceristului, a participat la recuperarea autoturismului. A stat în arest timp de aproximativ o lună. După cele întâmplate, s-a mutat în Anglia, acolo unde s-a căsătorit cu Luiza, actuala soție.

Viața este o lupta cu un final știut….. Important este sa poți încasa loviturile și să poți continua… Pentru mine, lovitura primita azi (n.r. – condamnarea de 3 ani cu suspendare, din 2013) nu m-a dărâmat…

Merg înainte, dar, pentru mine, România nu mai există, exista doar familia mea și fanii mei, pe care îi iubesc și respect… Am luat hotărârea de a nu mai reprezenta România în nicio competiție sportivă…. Din respect pentru fanii mei, voi păstra tricolorul pe echipament…”, spunea Zmărăndescu în 2013, potrivit ziare.com.

Câte kilograme a slăbit Cătălin Zmărăndescu la Survivor România

Când a intrat în competiţie, sportivul cântărea 114 kilograme. Pentru că în ultima perioadă echipa lor nu a mai reușit să câștige în fața Războinicilor, hrana este tot mai puțină, iar Zmărăndescu a început să țipe din cauza faptului că nu are ce mânca.

Chiar suntem low. Astăzi și eu am cedat nervos. E pentru prima dată când am țipat că îmi e foame, efectiv. Sunt ultimul dintre ei care a țipat că îi e foame. Cu riscul de a avea iar probleme cu stomacul și stări de vomă, am mâncat și eu astăzi cocos.

E adevărat că pe traseu dăm tot ce avem. Se pare că norocul nu ține cu noi, pentru că de multe ori pierdem la o aruncare. Ceva se întâmplă. De multe ori corpul nu răspunde la comenzi. Oricâtă voință ai avea… păi nu poți.

Fizic am stat cât de cât bine, dar cu concentrarea și cu focusul pe final… incredibil! Să intru de trei ori și să iau un punct este rușinos pentru mine. Corpul nu mai răspunde comenzilor creierului. De multe ori țipăm la joc și avem stări de leșin. Amețim țipând.

Când am plecat de acasă credeam că totul este o joacă. Am plecat cu 114 kilograme și acum nu știu dacă mai am 90. E chiar greu și vă spune un om care știe ce este greul! Sper să ieșim din groapa asta și să câștigăm”, a declarat Cătălin Zmărăndescu la Consiliu.