Cătălin Zmărăndescu şi-a cerut IUBITA de SOŢIE în RING

Cătălin Zmărăndescu a cerut-o de nevastă pe iubita sa, Luiza, în genunchi, la finalul ultimul meci care i-a adus titlul mondial la box.

17 oct. 2014, 07:30
Cătălin Zmărăndescu şi-a cerut IUBITA de SOŢIE în RING

Cătălin Zmărăndescu a ajuns în Anglia în 2010, după divorţ, iar acum, după ce săptămâna trecută a devenit campion mondial la box, versiunea IBA, se pregăteşte de nuntă.

„Mi-am găsit sufletul pereche, ea este piesa care lipsea din puzzle-ul Cătălin Zmărăndescu. Are un nume frumos, care-ţi incită auzul, Luiza. Ne-am cunoscut la sală, acolo am văzut-o prima dată şi mi se părea inabordabilă, cu nasul pe sus. Venea, îşi făcea exerciţiile şi pleca. Până într-o zi, când a făcut ceva greşit, m-am dus s-o corectez şi aşa a început totul. Acum, nu mai putem sta unul fără celălalt. A fost plecată în vacanţă, în Dominicană, douăzeci de zile, cu sora şi cumnatul ei, şi după ce am vorbit interminabil la telefon, când s-a întors în ţară, a venit la mine plângând că nu mai putea sta fără mine”, a declarat Cătălin  Zmărăndescu pentru Spy News.

„Nici nu se gândea că o voi cere de nevastă, pentru că stabilisem, în prealabil, tot. Şi dată şi acte… dar, am surprins-o, la ultimul meu meci, pe care l-am şi câştigat, pe 10 octombrie. A acceptat pe loc, iar acum plecăm în Austria la naşul nostru, Nicu Gheară, pentru a stabili data nunţii împreună cu el”, a adăugat Cătălin Zmărăndescu.