Cătălina Isopescu, fiica cunoscutului om de televiziune Emanuel Isopescu, a murit la 49 de ani

Cătălina Isopescu, fost model celebru al anilor '90, a murit. Anunţul dispariţiei Cătălinei a fost făcut de iubitul ei, actorul Oltin Hurezeanu, fost concurent la Exatlon şi primul român care a câştigat "Vrei sa fii miliardar".

08 apr. 2021, 23:21
Cătălina Isopescu, fiica cunoscutului om de televiziune Emanuel Isopescu, a murit la 49 de ani

Cătălina Isopescu, 49 de ani, fiica cunoscutului om de televiziune Emanuel Isopescu, a murit la niciun an după ce s-a stins tatăl ei.

Anunţul decesului Cătălinei Isopescu a fost făcut joi, 8 aprilie, de iubitul ei, actorul Oltin Tudor Hurezeanu, fost concurent la Exatlon şi primul român care a câştigat „Vrei sa fii miliardar”, a informat Adevărul. Oltin Hurezeanu a scris scurt și sfâșietor: „Ain’t no sunshine when she’s gone” (n.r. „Soarele nu mai strălucește de când a plecat”).

Dumnezeu s-o odihnească”, a scris sora Cătălinei, Ioana, pe Facebook în urmă cu câteva ore. Andreea Raicu a fost printre primele vedete care și-au exprimat regretul trecerii sale în neființă. „Nu mi vine sa cred… imi pare atat ce rau…Dumnezeu sa o odihneasca…”, a scris aceasta la postarea Ioanei.

Din primele informații, Cătălina a decedat în urma unei boli necruțătoare care i-a adus treptat sfârșitul. În fotografiile postate pe contul ei de socializare, în ultimul an, se observă faptul că fostul model internațional a avut o perioadă extrem de dificilă din cauza problemelor sale de sănătate, fiind tot mai slăbită.

 

Doliu în televiziune. Emanuel Isopescu, cunoscutul jurnalist TVR, a murit

Cea mai frumoasă fată din lume / The most beautiful girl in the world 8/03/1972 – 8/04/2021Dumnezeu s-o odihnească

Posted by Ioana Isopescu on Thursday, April 8, 2021

Cătălina Isopescu, născută în 1972, fiica celebrului prezentator TV Emanuel Isopescu, decedat şi el în septembrie 2020, s-a stins din viaţă, la nici un an după tatăl său.

Doliu în muzica românescă. A murit unul dintre folkiştii Cenaclului Flacăra