Premii în bani pentru cuplurile care aniversează 50 de ani de căsătorie, în Sectorul 6

Cuplurile din Sectorul 6 al Capitalei, care aniversează 50 de ani de căsătorie, urmează să fie premiate de administraţia locală cu suma de 500 de lei fiecare. 

22 nov. 2016, 14:22
Premii în bani pentru cuplurile care aniversează 50 de ani de căsătorie, în Sectorul 6

Miercuri, 23 noiembrie 2016, un număr de 32 de cupluri din Sectorul 6, care aniversează 50 de ani de căsătorie, vor fi premiate de către primarul Gabriel Mutu, la sediul autorităţii publice locale.

Cei 64 de vârstnici care vor fi prezenţi în cadul evenimentului vor depăna amintiri frumoase din timpul celor peste 26.297.438 de minute petrecute împreună în timpul căsniciei, iar doamnelor li se va oferi câte un buchet de flori. Cele mai longevive cupluri din comunitate primesc un premiu în valoare de 500 lei şi o diplomă pentru celebrarea „nunţii de aur”.

Cuplurile care celebrează nunta de aur vor primi din partea primarulului Gabriel Mutu sincere felicitări, un premiu şi o diplomă de fidelitate.

Prin proiectul „Premii de fidelitate”, iniţiat în anul 2007 de Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6, până în prezent, au fost premiate peste 4.500 de cupluri din Sectorul 6.
Obictivele proiectului sunt recunoaşterea oferită membrilor comunităţii care susţin valorile familiei ca fundament al societăţii şi conştientizarea importanţei stabilităţii în căsnicie. 


loading...