Câte clase are, de fapt, Bănel Nicoliţă. Fostul fotbalist a recunoscut fără să-i fie ruşine: „Asta mi-am dorit!” VIDEO

Bănel Nicoliță a recunoscut că a terminat doar 12 clase, fără a da Bacalaureatul deoarece în momentul respectiv a plecat în Franța pentru a juca la St. Etienne şi Nantes.

02 apr. 2024, 10:44
Câte clase are, de fapt, Bănel Nicoliţă. Fostul fotbalist a recunoscut fără să-i fie ruşine: „Asta mi-am dorit!” VIDEO
Câte clase are, de fapt, Bănel Nicoliţă. Fostul fotbalist a recunoscut fără să-i fie ruşine: "Asta mi-am dorit!"

Câte clase are, de fapt, Bănel Nicoliţă. Fostul fotbalist a explicat că nu a reușit să dea Bacalaureatul pentru că nu a avut timp să învețe, fiind absorbit de cariera sa. „Nu sunt un om cu școală. Am terminat liceul, la Mircea Eliade. Nu am ajuns la Bacalaureat pentru că în momentul ăla am plecat la St. Etienne și nu am mai avut timp să învăț” a dezvăluit Bănel Nicoliță în cadrul unui podcast al Anamariei Prodan.

Citeşte şi: Simona Halep, atacată violent pentru ultima decizie: „Îşi bate joc!”. Fostul lider WTA abia a revenit în competiţii după suspendarea pentru dopaj

Interesant este că, în ciuda faptului că nu și-a continuat studiile, Bănel Nicoliță își dorește să își completeze educația și să obțină „examenul maturității”. Acesta i-a promis impresarei că va învăța și că va lua Bacalaureatul: „Asta mi-am dorit!”.

Citeşte şi: Aşa a descoperit fiica lui Marius Lăcătuş că este adoptată. Cum arată şi ce carieră urmează acum, la vârsta de 28 de ani VIDEO

Totodată, el a subliniat importanța educației pentru copiii săi, remarcând eforturile făcute de fosta sa soție în acest sens: „Mă bucur că fosta mea soție le oferă o educație foarte bună, chiar dacă nu sunt acolo lângă ele. Și atunci când sunt lângă mine le ofer educație pe care trebuie să le-o dau, ca un tată. Îmi doresc să le ajut în viața lor și să le spun ce e bun și ce e rău. Până la urmă copiii o să ajungă la o maturitate și o să ia singuri decizii, dar noi ca părinți trebuie să îi încurajăm și să îi ajutăm să treacă de momentele grele”.