Câtă FRUMUSEŢE! Imagini NEMAIVĂZUTE, care nu ar fi trebuit să fie publicate, cu MARILYN MONROE FOTO

Marilyn Monroe a fost fotografiată în numeroase ipostaze, multe dintre imagini fiind uitate prin depozite şi rafturi înainte să fie oferite publicului de găsitori în diferite expoziţii. 

21 iul. 2014, 12:38

Acesta este şi cazul fotografului Allan Snyder care a surprins-o pe Marilyn Monroe pe platoul de filmare al mai multor filme, potrivit NY Daily News.

Vezi şi: Dosarele medicale cu operaţiile estetice ale actriţei Marilyn Monroe, scoase la licitaţie

Marilyn Monroe a fost găsită moartă în dormitorul din vila ei din California, în august 1962. Potrivit medicilor americani, decesul actriţei a fost provocat de o „intoxicare acută cu barbiturice” şi reprezintă „cel mai probabil rezultatul unei sinucideri”. Se crede că ultima persoană care a discutat cu actriţa a fost preşedintele american John F. Kennedy, cu care vedeta hollywoodiană ar fi avut o legătură pasională.

Într-un alt articol publicat pe site-ul tabloidului britanic Daily Mail, vila în care Marilyn Monroe şi John F. Kennedy se întâlneau în secret, a fost scoasă la vânzare pentru suma de 12 milioane de dolari.

Citeşte şi Teoria CONSPIRAŢIEI: Marilyn Monroe pare să fi fost ucisă la comanda lui Kennedy

Construită în principal din oţel şi sticlă şi având un design minimalist, vila se află la câţiva kilometri de Los Angeles şi a aparţinut cântăreţului Frank Sinatra, prieten apropiat atât al actriţei, cât şi al fostului preşedinte american.