Câte ore doarme pe noapte Elon Musk. Modalitatea prin care poate să facă față provocărilor

13 02. 2021, 20:36

Câte ore doarme pe noapte Elon Musk. Afaceristul lucrează mult, după cum i-a recunoscut lui Joe Rogan în timpul celui mai recent episod din „The Joe Rogan Experience”. Miliardul a recunoscut că doarme doar șase ore pe noapte.

”În mod normal, am întâlniri la serviciu până la 1 sau 2 dimineața. Sâmbătă și duminică, de obicei nu, doar uneori. Am încercat să dorm mai puțin, dar apoi productivitatea totală scade. Nu vreau să dorm mai mult de șase ore” , a declarat acesta.

Citește și: Tesla pariază pe Bitcoin. Compania lui Elon Musk a investit 1,5 miliarde de dolari în această criptomonedă

Câte ore doarme pe noapte Elon Musk.  Miliardul a recunoscut că, uneori, obișnuia să doarmă sub biroul său de la Tesla, conform Wall Street Journal. Elon Musk a recunoscut că programul său zilnic nu era unul sănătos, apreciind că a „ars o grămadă de neuroni”.

”Au fost momente în care, câteva săptămâni… nu am numărat exact, dar dormeam doar câteva ore, munceam, dormeam câteva ore, lucram, șapte zile pe săptămână. Cred că lucram 120 de ore pe săptămână atunci, sau chiar mai mult”, a spus Musk în noiembrie 2018, amintindu-și efortul de a crește producția Tesla Model 3.

Elon Musk pune aceeaşi întrebare la interviurile de angajare

Elon Musk pune la fiecare interviu aceeași întrebare pentru a-i depista pe angajații cei mai eficienţi, pe care se poate baza în viitor. Științific, tehnica magnatului este eficientă.

Afaceristul cere fiecărui candidat să îi răspundă la următoarea întrebare: „Care au fost cele mai dificile probleme pe care le-ai rezolvat și cum ai făcut?„, după cum scrie CNBC.

Potrivit strategiei lui Musk, oamenii care au rezolvat cu adevărat problema știu exact cum au făcut-o și pot descrie asta în cele mai mici detalii: „De obicei, cineva care chiar a trebuit să se lupte cu o problemă, știe cu adevărat cum se rezolvă și nu uită soluția„. Metoda patronului de la Tesla se bazează pe ideea că cineva care face o afirmație falsă nu va avea capacitatea de a o susține convingător, așa că îi provoacă pe candidații la un post în companie să îi spună detaliat ce soluții au găsit.