Câte treninguri are Giani din Las Fierbinți: „Sunt cumpărate și de la Obor, și de Londra”

Câte treninguri are Giani din Las Fierbinți. Încă de la primul episod, personajul interpretat magistral de Costi Diță a devenit un reper, un fel de „marcă înregistrată” a producției. Giani este șmecherașul pus mereu pe combinații, însă cu un coeficient de inteligență mediu, care nu-l propulsează dincolo de lumea rurală.

29 mai 2023, 16:37
Câte treninguri are Giani din Las Fierbinți: „Sunt cumpărate și de la Obor, și de Londra”
Câte treninguri are Giani din Las Fierbinți

Câte treninguri are Giani din Las Fierbinți. Pe lângă replicile savuroase, Giani se evidențiază și prin vestimentație, un amalgam de kitsch-uri procurate din Obor, ori aduse chiar din Londra.

Citește și: Giani din Las Fierbinţi, implicat într-un accident rutier. Maşina e făcută praf

Câte treninguri are Giani din Las Fierbinți

Habar n-am câte treninguri au fost, dar sigur au fost multe. Cine a stat să le numere? Aș trece „plus infinit”. Sunt multe. Unele sunt unicat. Cred că numărul e la Monica, de la departamentul de costume, ea se ocupă de partea aceasta. Mă rog, cred că nici ea nu știe. Peste 100? Habar n-am, rămâne un mister.

Sunt foarte multe și achiziționate din toate direcțiile, de la obor până la Londra. Monica domină aici și mă bucur foarte mult că face parte din acest proiect. Mă surprinde și pe mine.

Ajung la filmare și rămân mască: „Wow, unde ai găsit asta? De unde sunt hainele astea?”, fiindcă nu sunt deloc ușor de găsit. Unele sunt din Italia, treningul cu alb și verde se găsea acolo. Limita e cerul în cazul locațiilor de unde se achiziționează treningurile, iar numărul este un mister„, a dezvăluit Costi Diță, pentru Tvmania.ro.

Actorul a mai mărturisit că de multe ori îl ajută faptul că este Giani, alteori nu. Unul dintre copiii lui nu vrea o astfel de atenție. „Copiii mei îl percep pe Giani ca pe un personaj. Nu mai suntem la stadiul acela în care să îi explic lui Anghel că eu povestesc un serial, exact cum o fac seara când îi citesc o carte. Acum avem discuții de oameni mari și ei îl percep doar ca pe un personaj, e mult mai simplu.

Uneori ajută faptul că sunt Giani, uneori nu ajută, iar aici mă refer strict la ei în relația cu alți copii. Uneori e ciudățel. E cu plusuri și cu minusuri. Eu mă gândeam că o să funcționeze întotdeauna în sens pozitiv, însă Vlad nu vrea atenția asta neapărat, pentru că așa e structura lui. Uneori e un soi de atenție de care nu are nevoie și e mai complicată situația„, a mai declarat Costi Diță.