Câteva cuvinte crescate pe un copac le-au adus lacrimi în ochi. Află povestea din spatele acestei fotografii

Familia unui soldat care a luptat în timpul celui de-al Doilea Război Mondial a călătorit peste 7.000 de kilometri pentru a vedea un copac cu valoare sentimentală.

10 sept. 2013, 07:43
Câteva cuvinte crescate pe un copac le-au adus lacrimi în ochi. Află povestea din spatele acestei fotografii

Donald, în vârstă de 65 de ani, şi Darlene, de 68 de ani, au calătorit din Pennsylvania până în Anglia pentru a vedea scrisul făcut de tatăl lor pe un copac. Tatăl lor, William „Peck” Shaffer, a trecut în timpul expediţiilor prin Salisbury Plain, Wiltshire, scrijelindu-şi numele pe scoarţa unui copac.

Citeşte şi Emoţionanta POVESTE a scrisorii primite cu 70 de ani întârziere care a făcut un BĂTRÂN să PLÂNGĂ

Scrijelitura a fost descoperită de căpitanul englez Wayne Price care în timpul lui liber încearcă să găsească rude ale soldaţilor care şi-au lăsat numele scrise pe copacii din pădurea din Salisbury Plain. „Sunt foarte interesat de istorie şi mă bucur să găsesc familiile soldaţilor care au luptat în războaiele lumii. Încearc să găsesc pe oricine din familie cu ajutorul Internetului şi până acum chiar am găsit câţiva”, a declarat căpitanul Prices, în vârstă de 43 de ani.

Citeşte şi Povestea EMOŢIONANTĂ a unui bărbat care s-a prăbuşit cu avionul de PATRU ori şi a supravieţuit

Copiii lui William Shaffer s-au fotografiat lângă copacul pentru care au călătorit mii de kilometri cu lacrimi în ochi, dar şi cu mândrie.

Citeşte şi Vrăjitoarele Nopţii – Povestea TERIBILELOR femei-pilot din Al Doilea Război Mondial FOTO VIDEO