Catherine Zeta-Jones a ajuns la București să filmeze pentru serialul Netflix. Actrița le-a arătat fanilor orașul – VIDEO

Catherine Zeta-Jones se află în București, unde filmează câteva zile pentru noul proiect în care e implicată. Fanii o vor putea urmări în serialul "Familia Addams" realizat de Netflix și MGM Television.

19 oct. 2021, 12:03
Catherine Zeta-Jones a ajuns la București să filmeze pentru serialul Netflix. Actrița le-a arătat fanilor orașul – VIDEO

Catherine Zeta-Jones se află în București, unde filmează câteva zile pentru noul proiect în care e implicată. Fanii o vor putea urmări în serialul „Familia Addams” realizat de Netflix și MGM Television.

Alături de Catherine Zeta-Jones, în serial vor apărea și doi actori români. George Burcea, fostul soț al Andreei Bălan, va juca rolul moajordomului familiei Addams, Lurch, iar Victor Dorobanțu va interpreta rolul lui Thing.

Actrița a postat un clip video pe pagina sa de Facebook în care a susprins centrul Bucureștiului.

„Soarele nu a răsărit încă în București, dar eu sunt gata să mă pregătesc pentru a deveni Morticia Addams. Dar afară… frumosul București. Bună dimineața!”, a transmis actriţa.

Catherine Zeta-Jones va fi Morticia Addams în noua producție Netflix regizată de celebrul Tim Burton. Serialul va fi filmat integral în România.

Serialul va spune povestea lui Wednesday, mezina familiei, care va merge la Nevermore Academy. Catherine Zeta-Jones și Luis Guzmán îi vor interpreta pe părinții familiei, Morticia și Gomez. Mai mult, Gwendoline Christie, cunoscută din serialul „Game of Thrones”, va avea rolul rivalei Morticiei.

„Voi începe în curând filmările în România. Sunt foarte încântată să lucrez cu minunatul Tim Burton, cu cei care se ocupă de costume şi machiaj am mai lucrat. Cu Luis Guzman am filmat şi în Traffic. Va fi o camaraderie minunată. Abia aştept să filmez”, a spus Catherine Zeta-Jones în urmă cu câteva săptămâni.


loading...