Catherine Zeta-Jones, SEXY în lenjerie intimă pe scena Oscarurilor VIDEO

În urmă cu 10 ani, Catherine Zeta-Jones câştiga un Oscar după ce a interpretat-o pe Roxie Hart în musicalul Chicago. La gala Premiilor Oscar 2013, actriţa a reintrat în pielea personajului, pentru un moment care a smuls ropote de aplauze celor din public.

25 feb. 2013, 10:44

Organizatorii celei de-a 85-a ediţii a premiilor Academiei americane de Film au ales musicalul ca temă principală a evenimentului, prilej cu care Catherine Zeta-Jones a reintrat în pielea dansatoarei Roxie Hart, rol care i-a adus un Oscar în 2002.

Actriţa, sosită la Dolby Theatre din Hollywood la braţul soţului ei, Michael Douglas, de care se zvonea că s-ar fi despărţit de câteva zile, a deschis seria tributurilor muzicale interpretând scena „All That Jazz”, din adaptarea muzicală a popularului Chicago.

CITEŞTE ŞI: Parada modei la OSCAR 2013. Vedetele au defilat în ţinute remarcabile pe covorul roşu GALERIE FOTO

Catherine Zeta-Jones a tăiat răsuflarea celor din public când a apărut pe scenă îmbrăcată într-un neglije negru şi transparent; totuşi, evoluţia ei i-a făcut pe unii să strâmbe din nas, având în vedere faptul că actriţa a cântat pe pozitiv, deoarece s-a temut că nu va face faţă unui show live şi a dorit să aibă acoperire în cazul unor eventuale scăpări.

Jennifer Hudson a ridicat sala în picioare cu un număr din Dreamgirls, film din 2006, în care artista a interpretat rolul lui Effie White, care i-a adus, de altfel, şi un Oscar.

Hugh Jackman a fost protagonistul unui alt moment impresionant pe scena Dolby Theatre, actorul australian interpretând cântecul „Suddenly”, de pe coloana sonoră a filmului „Mizerabilii„. Lui i s-a alăturat pe scenă Anne Hathaway, care a cântat „One Day More”, în timp ce în jurul lor s-au adunat apoi toţi actorii din film, în frunte cu Russel Crowe şi Sacha Baron Cohen. Momentul celor din „Mizerabilii„, film nominalizat la opt categorii la gala premiilor Academiei, a fost aplaudat în picioare de vedetele din public.