Catherine Zeta Jones și Michael Douglas și-au scos la vânzare un apartament de lux din New York. Imagini spectaculoase cu penthouse-ul de 21,5 milioane de dolari

Cuplul Catherine Zeta Jones - Michael Douglas și-a scos la vânzare apartamentul din Manhattan, New York. Cei doi mai dețin împreună un domeniu în Mallorca (Spania), o casă în Swansea, Țara Galilor, un conac în Irvington, New York.

24 aug. 2021, 12:55

Catherine Zeta Jones și Michael Douglas și-au scos la vânzare apartamentul din Manhattan, New York. Cei doi actori mai dețin împreună un domeniu în Mallorca (Spania), o casă în Swansea, Țara Galilor, un conac în Irvington, New York.

Prețul de vânzare al apartamentului scos la vânzare e de nu mai puțin de 21,5 milioane de dolari. Se află în luxoasa clădire Kenilworth, din New York, construită în 1908. Actorii au locuit o bună perioadă de timp acolo alături de cei doi copii.

Apartamentul din Manhattan are patru dormitoare, cinci băi, o bibliotecă generoasă și o bucătărie dotată cu apartatură de ultimă generație și blaturi de marmură, tavane înalte, lamriuri. Atuul penthouseului îl reprezintă priveliștea impresionantă către Central Park, din trei unghiuri diferite: din camera de zi, din camera de luat masa şi dintr-un dormitor.

Conform agenției mobiliare care se ocupă de tranzacție, locuitorii din New York sunt dispuși să plătească mai mult pentru priveliște, ei considerând prețul de 21,5 milioane de dolari unul justificabil.

Catherine Zeta Jones și Michael Douglas au un mariaj de două decenii

Catherine Zeta Jones și Michael Douglas sunt căsătoriți de aproape 21 de ani. Sunt peste două decenii de când și-au unit destinele, iar relația lor pare să fie la fel de vie și solidă ca la început.

Unul dintre momentele de răscruce ale mariajului lor a fost în 2014, când au stat câteva luni departe unul de celălalt. Ei au reușit să-și salveze relația și să meargă cu încredere mai departe ținându-se de mână.

Catherine Zeta-Jones şi Michael Douglas s-au cunoscut în 1998, la Festivalul de Film de la Deauville, prin intermediul prietenului lor comun, actorul american Danny DeVito, iar primele cuvinte ale lui Douglas în momentul în care au dat mâna au fost: „Vreau să fiu tatăl copiilor tăi. La doi ani de la această întâlnire deveneau soț și soție.