Câţi ani crezi că are? Uimitoarea poveste a FEMEII blocate în corpul unei fetiţe de CINCI ANI

Publicat: Luni, 08 Iulie 2013 12:58 // Actualizat: Luni, 08 Iulie 2013 13:22 // Sursa: RTV.net

O femeie din India este blocată în corpul unei fetiţe de cinci ani, după ce, la vârsta respectivă, ea a încetat să mai crească din cauza unei boli rare şi a lipsei unor hormoni de creştere din organism. Deoarece familia ei este foarte săracă, tânăra nu a avut bani pentru a se trata, ea are la 21 de ani doar 91 de centimetri în  înălţime şi cântăreşte 20 de kilograme.

Laxmi Yadev a încetat să mai crească atunci când avea doar cinci ani, motiv pentru care 15 ani mai târziu are aceeaşi greutate şi înălţime, fiind nevoită să se îmbrace de la raionul petru copii cu vârste cuprinse între 5 şi zece ani. Mai mult, cu toate că a terminat liceul cu note foarte mari, ea nu se poate angaja din cauza condiţiei sale, potrivit Daily Mail.

Citeşte şi Cea mai mică femeie din lume intră în politică

Tânăra din Gurgoan, India, are un frate pe nume Azad, care are aceeaşi boală, însă sora lor mai mică, de doar 15 ani, este mult mai înaltă decât ei. Deoarece ştie că nu va putea niciodată să aibă copii, Laximi nu vrea să se căsătorească, fiind tristă de faptul că nu poate avea o viaţă normală.

 "Uneori mă gândesc că aş fi putut să am o viaţă normală şi acest lucru mă întristează. M-aş distra la fel ca restul fetelor. Urăsc să întâlnesc oameni noi deoarce râd de mine tot timpul", a povestit femeia care este prea speriată să iasă din casă, de frică să nu fie răpită.

Citeşte şi Povestea UIMITOARE a bărbatului care are doar 89 de centimetri în înălţime, la 21 de ani

 Cu toate acestea, ea şi-a găsit un loc de muncă ca vânzătoare într-un magazin, fiind nevoită să îşi ajute familia care nu se descurca cu banii.

loading...
2 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
08 nov 19:39
Votează email 0 email
...să confirme identitatea ei prin Skype şi realizează toate demersurile pentru a o ajuta să se întoarcă acasă. Citeşte şi Câţi ani crezi că are? Uimitoarea poveste a FEMEII blocate în corpul unei fetiţe de CINCI ANI Cu toate că părinţii au murit...
1
EUR
4.8426
RON
02 Jun
noapte 10 °
zi 17 °
Ultimele joburi adaugate
24 H