Câți bani a câștigat Dorian Popa din Youtube, în 2023. Suma este impresionantă

Câți bani a câștigat Dorian Popa din Youtube, în 2023. Este unul dintre cei mai populari influenceri și se bucură de un număr impresionant de urmăritori, mai exact peste 2,4 milioane. Fanii așteaptă cu sufletul la gură postările vedetei, pentru că, de obicei, acestea sunt pline de energie și entuziasm.

28 sept. 2023, 08:31
Câți bani a câștigat Dorian Popa din Youtube, în 2023. Suma este impresionantă
Câți bani a câștigat Dorian Popa din Youtube, în 2023

Câți bani a câștigat Dorian Popa din Youtube, în 2023. Artistul a ținut prima pagină a ziarelor mondene în urmă cu câteva zile, când a vorbit public despre investiția făcută în afacerea milionarului Călin Donca, aflat în arest preventiv.

Citește și: Câți bani a pierdut Dorian Popa, după ce a fost țepuit de Călin Donca: „Sunt oameni care au investit sume sănătoase”

Câți bani a câștigat Dorian Popa din Youtube, în 2023

Cariera sa în lumea online i-a adus cu siguranță un mare succes financiar. Este demn de menționat că, datorită renumelui său, Dorian Popa a obținut o remunerație de aproximativ 5 mii de euro pentru o scurtă apariție în filmul „Tabăra”, produs de prietenul său Selly.

Dorian Popa câștigă bani frumoși din proiectele online, televiziune și conținutul pe care-l postează pe rețelele sociale, inclusiv YouTube. În 2023, potrivit Social Blade, câștigurile sale lunare pe YouTube variază între 775 și 12 mii de dolari americani, scrie Playtech.ro.

Alex Bodi îl demolează pe Dorian Popa

Alex Bodi nu a ratat ocazia de a-l critica pe Dorian Popa după ce acesta s-a dezis de Călin Donca. Bodi s-a legat şi de faptul că Popa a susţinut că e un om cu frica lui Dumnezeu şi că nu i-ar fi plăcut ca oameni care îl urmăresc în online să ia de bune recomandările lui şi acum să fie ţepuiţi.

Ce fel de om poţi să fii când te dai prieten cu cineva doar la bine? Party, distracţii, încasezi şi bani, stai cu el la masă, calci în casă la om, îi cunoşti şi familia, iar când omul are probleme, eşti primul care se dezice de el. Şi asta gratis. Doar că-ţi ţâţâie chiulasa.

Ce fel de caracter poţi să ai tu ca om, ca bărbat, şi pe deasupra mai vorbeşti şi de Dumnezeu, de credinţă, de suflet curat când tu eşti cel mai mare Iuda?

Morala: Aveţi grijă pe cine ţineţi lângă voi, cui daţi să mănânce, pentru că omul ăsta e primul care se va răzvrăti împotriva ta. Gratis”, a spus Alex Bodi pe TikTok.