Câți bani a primit Andra după ce a cântat imnul național la meciul România-Elveția. Reacția fanilor

Andra a fost în atenția întregii țări pe Arena Națională, unde a cântat imnul național la meciul România - Elveția, care s-a încheiat cu victoria României. Cum curiozitățile românilor sunt mari, una dintre întrebările puse artistei a fost cea legată de onorariul primit pentru prestația de pe stadion.

22 nov. 2023, 18:31
Câți bani a primit Andra după ce a cântat imnul național la meciul România-Elveția. Reacția fanilor

După ce Andra a cântat în deschiderea meciului dintre România și Elveția, curioșii voiau să afle mai multe lucruri, motiv pentru care au întrebat-o pe artistă câți bani a primit pentru prestația sa.

Andra a cântat marți, pe 21 noiembrie, imnul țării, pe Arena Națională, chiar înainte ca meciul dintre România și Elveția să înceapă.

Atmosfera a fost una deosebită, mai ales că 50.000 de oameni au cântat odată cu iubita artistă imnul ”Deșteaptă-te, române!”.

Citește și Andra, internată de urgență. Totul s-a întâmplat în mare secret!

Se pare că Andra a purtat noroc jucătorilor români, pentru că partida s-a terminat cu scorul de 1-0.

„Cântarea imnului României pe un stadion cu peste 50.000 de suporteri este o onoare imensă! Am fost o parte din cea mai puternică voce a serii, iar sentimentul de a striga împreună ‘Hai România’ este absolut extraordinar!”, a scris Andra pe rețelele sociale.

Andra: ”Cu cea mai mare plăcere pentru astfel de momente”

După ce a interpretat într-un mod ideal imnul național la meciul dintre România și Elveția, desfășurat pe Arena Națională în fața a 50.000 de spectatori, Andra a fost întrebată ce onorariu a primit pentru prestația sa.

Andra nu a stat pe gânduri și le-a răspuns fanilor ei destul de repede.

„Sunt curios dacă ai cântat gratis”, a comentat un internaut la postarea artistei.

Andra a dezvăluit faptul că a cântat ”Pro bono”, adică gratuit.

„Cu siguranță! Cu cea mai mare plăcere pentru astfel de momente, întotdeauna Pro bono!”, a răspuns artista.

După ce a mărturisit acest lucru, fanii au rămas surprinși și reacțiile au fost pozitive în rândul românilor.

„Felicitări Andra ești minunată”, „Andra, felicitări, am ascultat și cântat fără să vreau, după mult timp imnul țării mele, ai cantat atât de frumos!”,

„Felicitări, o voce de aur”, „Un mare caracter și cu mare educație ai răspuns, bravo Andra, respect”, sunt unele dintre părerile românilor.

De altfel, înainte ca marele meci să înceapă, echipa națională a României a transmis un mesaj public în care a anunțat venirea Andrei pe stadion pentru a cânta imnul tării.

Citește și Andra, făcută praf după ce a cântat imnul național în deschiderea meciului România- Elveția: „Se vede că te-a șlefuit Costi Ioniță”. Ce a răspuns artista

„Fotbalul are incredibila putere de a ne umple de energie, de speranță, de a ne face să visăm cu toții același vis.

Sunt foarte fericită pentru că tricolorii au reușit să se califice la Campionatul European, au făcut fericiți milioane de români pasionați de fotbal!

Si sunt foarte bucuroasă că voi fi alături de ei și de o țară întreagă la meciul cu Elveția, când împreună vom cânta imnul României”.

Totodată, și Andra a transmis un mesaj pe pagina sa de Instagram.

„Când este echipa națională pe stadion, noi simțim ca un singur suflet, cântăm ca un singur glas. Tricolorii vor primi toată energia noastră când vor auzi imnul înaintea meciului cu Elveția. Cântăm în cor și strigăm din toată inima: Hai România!”, a scris Andra pe Instagram.