Câți bani au plătit patru români pentru patru halbe de bere, într-un restaurant din Insulele Canare

Bucureștiul a devenit mai scump decât unele destinații exotice. Dovada vine din partea unor români care au plătit într-un restaurant din Insulele Canare mai puțin decât ar fi plătit la noi.

22 nov. 2022, 09:55
Câți bani au plătit patru români pentru patru halbe de bere, într-un restaurant din Insulele Canare

București a devenit unul dintre cele mai scumpe orașe din Europa. Un grup de turiști români a postat nota de plată pe care a achitat-o într-un restaurant din Insulele Canare, suma fiind una surprinzătoare.

Românii sunt mari consumatori de bere, iar potrivit fotografiei cu nota de plată postată pe grupul de Facebook Forum Insulele Canare, grupul de români a plătit pentru „cana cerveza” (halbe de bere), nici mai mult, nici mai puțin de 8,80 euro, adică 2,2 euro pentru o singură halbă, ceea ce înseamnă 11 lei.

Citește și: Zile libere Crăciun 2022. Câte libere legale vor avea românii cu ocazia sărbătorilor de iarnă

Cu siguranță, în Centrul Vechi din București, nu poți bea o halb cu bere fără să scoți din buzunar mai puțin de 15 lei, potrivit gândul.ro.

„Prânz pentru 4 (patru) persoane, s-au consumat de toate, proaspăt scoase din ocean, plus 3 sticle de vin, bere etc, la restaurantul El Boya, din Arguineguin, Gran Canaria”, a scris unul dintre români. Prețul total pentru toată masa a fost de doar 131 de euro.

Citește și: Carne de vită cu antifurt la Lidl în Bucureşti. Decizie şoc după ce pachetele dispăreau de la raft fără a fi plătite