Câți bani avea Claudia Pătrășcanu când a fost dată afară din casa lui Gabi Bădălău

În plin divorț de Gabi Bădălău, cântăreața Claudia Pătrășcanu continuă seria dezvăluirilor din relația lor. Artista a dezvăluit recent cu câți bani a plecat din casa afaceristului, atunci când ar fi fost dată afară din casă.

01 mart. 2021, 16:24
Câți bani avea Claudia Pătrășcanu când a fost dată afară din casa lui Gabi Bădălău

Câți bani avea Claudia Pătrășcanu când a fost dată afară din casa lui Gabi Bădălău. În cadrul unui interviu acordat pentru Ok Magazine, Claudia Pătrășcanu a declarat că atunci când Gabi Bădălău a dat-o afară din casă mai avea o sumă mică de bani în portofel. Cu toate acestea, vedeta a plecat acasă, la Constanța.

„Eu când am fost dată afară din casă cu copiii aveam 180 lei în portofel şi nu am disperat niciodată. Am venit atunci la Constanţa şi mama mi-a zis doar să mă rog, e mai important să fiu liniştită, cu copiii lângă mine. Eu cred în steaua mea norocoasă. Nu le putem avea pe toate, nici măcar un cub de gheaţă nu e perfect. Nu mi-am dorit niciodată să fiu super-bogată sau, şi dacă aş fi, aş vrea să rămân cumpătată, să nu mă pierd pe mine.”, a declarat Claudia Pătrășcanu.

Citește și: Mircea Diaconu, detalii despre începutul relaţiei cu Diana Lupescu: „Noi ne-am ţinut prima dată de mână după ce ne-am căsătorit”

Claudia Pătrășcanu, în tandrețuri cu un bărbat misterios

Câți bani avea Claudia Pătrășcanu când a fost dată afară din casa lui Gabi Bădălău. Cântăreața a avut o primă reacție, după ce a fost protagonista unor momente de tandrețe cu un bărbat misterios! Vedeta a declarat că cel mai greu i-a fost să se lase îmbrăţişată, acest gest producându-i emoţii pe care nu le-a mai simţit de peste doi ani.

După aproape un an jumătate de când ţine prima pagină a tabloidelor din cauza scandalului cu fostul soţ, Claudia Pătrăşcanu a fost surprinsă în tandreţuri cu un tânăr arătos. Şi asta deoarece Claudia s-a decis să-şi vadă de viaţă şi să se dedice şi altor activităţi în afara scandalurilor cu fostul soţ. Aşa că a lansat o nouă melodie, “Bolnavă de amor”, care are un videoclip surprinzător.

Melodia prezintă o frumoasă poveste de iubire înfiripată între o tânără (Claudia) şi un tânăr arătos. Videoclipul este presărat cu multe momente de tandreţe. Artista a declarat, pentru “Star Matinal”, că cel mai greu i-a fost să se lase îmbrățișată, şi asta întrucât în ultimii doi ani astfel de momente au lipsit complet din viaţa ei.