Câți bani bagă în portofel o manichiuristă în 2024: „Eu ca inginer nu fac atâția bani în afara țării”

„Piramida” joburilor și a salariilor arată cu mult diferit în 2024, iar anumite meserii au ajuns în topul câștigurilor. Iată cât câștigă pe zi o manichiuristă care pune gel.

27 mart. 2024, 21:16
Câți bani bagă în portofel o manichiuristă în 2024: „Eu ca inginer nu fac atâția bani în afara țării”
Câți bani bagă în portofel o manichiuristă în 2024: „Eu ca inginer nu fac atâția bani în afara țării”

În peisajul românesc din 2024, se conturează o tendință în creștere pentru tinerele pasionate de estetica și frumusețea unghiilor. Într-o societate în care competențele și abilitățile practice devin din ce în ce mai valoroase, meseria de tehnician în unghii cu gel a devenit o opțiune atractivă pentru multe tinere în căutarea unei cariere remuneratoare.

Citește și: Lista de alimente cu preţuri reduse, valabilă tot anul 2024, merge la Monitorul Oficial. Klaus Iohannis a promulgat legea

Deși această profesie nu necesită studii superioare sau chiar medii, abilitățile dobândite în cadrul unor cursuri de specializare pot deschide uși către oportunități financiare considerabile. Tinerele care își perfecționează tehnicile și își dezvoltă o clientelă stabilă se pot bucura de venituri semnificative, punând mâna uneori pe câștiguri comparabile sau mai mari decât ale profesioniștilor din domenii tradiționale, precum medicina sau ingineria.

Un exemplu concret al potențialului financiar al acestei meserii îl reprezintă Izabela, o tânără în vârstă de 20 de ani, care a făcut publice pe platforma TikTok câștigurile sale dintr-o singură zi de muncă din anul 2024. Într-o zi obișnuită, de la primele ore ale dimineții până seara târziu, Izabela a avut un total de nouă cliente.

Cu un preț cuprins între 200 și 330 de lei per serviciu, unele dintre cliente fiind chiar generoase și oferind bacșiș, Izabela a reușit să adune nu mai puțin de 2.340 de lei într-o singură zi de muncă.

Reacția publicului nu a întârziat să apară, clipul postat de Izabela pe TikTok atrăgând atenția apropiațiilor săi și a unui număr semnificativ de urmăritori. Aproape 500 de oameni au reacționat la povestea ei, ceea ce denotă un interes crescut pentru această profesie în rândul publicului larg.

  • „Abia aștept să intre ANAF-ul. Nu tu carte de muncă, nu tu asigurare medical, nu tu taxe”
  • „Lumea vorbește despre bon și ANAF și domnișoara probabil că nu are nici firmă”
  • „ANAF-ul unde este?”
  • „ANAF-ul îți mulțumește pentru detalii”
  • „Ăștia de vorbiți de ANAF, și că nu plătește ea taxe, bravo ei, nu muncește statul cu ea, bravo fato umple buzunarul”
  • „Eu ca inginer nu fac atâția bani în afara țării. Mă duc să îmi cumpăr o unghieră”.

Citește și: RCA 2024. Guvernul va prelungi plafonarea tarifelor: „Este o soluție temporară”